Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Добре дошли в BG-Mamma гид

Всеки ден на страниците на BG-Mamma се изписват хиляди въпроси, мнения, съвети и препоръки. Хората споделят личните си истории, опит, тревоги, гледни точки и често търсят подкрепа и помощ. Наша основна цел е да предоставим всички съвременни технологични средства комуникацията да протича отворено и свободно, а полезното съдържание от форума да бъде лесно достъпно.

Вярваме, че хората, които общуват в BG-Mamma, трябва да се чувстват сигурно и комфортно.

Как да се предпазите от недружелюбно поведение?

1

При всеки случай на недружелюбно поведение в която и да е тема, чувствайте се свободни да напомните, че целта на дискусиите във форума е да бъдем полезни. Това се постига чрез добро отношение и желание за помощ.

2

Известете за недружелюбно поведение или недопустимо съдържание чрез бутона “Информирай модератор”, намиращ се под публикацията с подобно съдържание. Информирай модератор

3

Известете за недружелюбно поведение или недопустимо съдържание чрез лично съобщение до администратор или модератор.
Кои са администраторите и модераторите в BG-Mamma?

4

Чрез настройките в личния си профил можете да укажете да не получавате нежелани лични съобщения от конкретен потребител.

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия