Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Какво трябва да знам за сурогатното майчинство?Нарушаваме ли закон?

  • 3 259
  • 18
# 15
Репортаж по BBС. Има и в други западни медии, в Гугъл може да потърсиш. Де да бяха измислици!
Виж целия пост
# 16
За пътуване в чужбина по време на затворени граници мога да потвърдя, че билетите са по-скъпи (и то не със 100-200 евро само), самолетите са на рядко (един или два пъти в месеца и като получиш дата си запазваш на каквато цена ти кажат), не можеш да си избираш ти маршрута (в Германия можеш да преминаваш транзит, но в повечето други страни кацнеш ли на тяхна територия и си в 14 дневна карантина преди да продължиш натам), влизането в страна със затворени граници става с дипломатическо разрешение от твоето посолство (т.е. трябва да имаш уважителна причина - или отиваш при семейството си или се връщаш в родината си или друга неотложна причина).

Т.е. трудно е, но става. Така че ми се струва малко нереалистична тази картина, която ББС я пропагандира. По-скоро си мисля, че излизането от страната ще представлява здравословен риск за бебетата (заради ковид и пътуване със самолет, където един да е болен и всички ще се заразят) и затова да стоят по хотели..с родителите си, а не защото границите са затворени. На който не му трябва той само не пътува.
Виж целия пост
# 17
Видях темата, попадна ми информация (от 2 източника), писах. Сърце не ми даде да подмина картината с бебетата.
Дали е пропаганда, конспирация или дявол чете евангелие, всеки сам си решава.
Май темата се превръща като тази с норвежките социални.
Виж целия пост
# 18
Това го знаете или си го измислихте/прочетохте някъде?

Не си го е измислила. Повечето е вярно, само дето "хотелите " са.мръсни, стари сгради, в които агенциите настаняват бъдещите родители. Ако потърсиш информация за случващото се ще намериш. Показаха ги и по телевизията.

https://www.google.com/amp/s/amp.dw.com/en/coronavirus-babies-bo … clinic/a-53547276

https://www.google.com/amp/s/amp.dw.com/en/coronavirus-babies-bo … clinic/a-53547276

https://time.com/5837629/ukraine-surrogate-babies-stranded-coronavirus-lockdown/
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия