Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Родители в заетост

  • 56 104
  • 385
# 375
Програмата вече е отворена до изчерпване на финансовия резерв, но поне да ни кажат. До тая дата не чакайте одобрени, защото мен фирмата ме чака днес трябваше да почна работа. Зв ми аз не мога да им дам отговор, кога ще мига да почна работа. Те всеки ден отговора им е всеки момен, а тоя момент не идва вече две седмици.
И аз съм като Вас, вече незнам какво да им кажа. Много се изнервям вече. Поне да ни бяха казали истината в началото, а те ми говорят, че до един месец ставало одобрението.
Виж целия пост
# 376
Да ви кажа мами, регистрите вече са по райони зв на бюрото по труда. Успех на всички.
Виж целия пост
# 377
Да ви кажа мами, регистрите вече са по райони зв на бюрото по труда. Успех на всички.

т.е. да очакваме отговор тези дни, така ли?
Виж целия пост
# 378
На мен ми обясниха така, минали са проверките на НОИ. Сега на регионално ниво следва да определят допустимоста на всеки един и да пуснат писма за одобрение или не. Периода тук е 14 дни, но ми казаха, че става по бързо. Който бърза да зв в бюрото и да се помоли да се задействат нещата. Защото те няма за къде да бързат.
Виж целия пост
# 379
Ако не е одобрена кандидатурата, пак ли ще изпратя писмо?
Виж целия пост
# 380
Ако не е одобрена кандидатурата, пак ли ще изпратя писмо?

И в единия, и в другия случай трябва да изпратят писмо иначе, как ще разберем.
Виж целия пост
# 381
Днес ми се обадиха от бюрото по труда, казаха, че съм одобрена. Сега трябвало да получат и писмо за потвърждение от София, което ставало за два три дни и пак ще ми се обадят. За Ямбол става въпрос.
Виж целия пост
# 382
Много е тромаво всичко! И никой нищо не казва. Не е нормално да се получава инфо от форуми.... ама какво да се прави
Виж целия пост
# 383
Мили родители, малко си поиграх и направих документите, които се пращат ежемесечно към бюрото в електронен вариант и тъй като на няколко пъти ми писаха съфорумки, реших да ги кача в облак, за да може да ги ползвате. Който, като мен, няма време да ходи всеки месец до бюрото, препоръчвам да си извади електронен подпис и да ги праща по мейл. Нужните документи са тук: https://files.fm/u/fnud2cee като само единствено молбата за отпуск на детегледача трябва да се предостави лично от него/нея на място, всичко останало може и в електронен вариант.
Виж целия пост
# 384
Здравейте. Аз съм мама от 2 месеца. Макар да не ми се иска, ще трябва да се върна на работа след като малката навърши 1 година, т.е. Септември 2020, октомври най-късно. На програмата попаднах съвсем случайно и би ни била от голяма полза. Не мога да разбера само до кога е програмата? Кога се обявява срока за кандидатстване? Някой може ли да ни препоръча добра детегледачка, че нашите баби не са вариант? Благодаря предварително
Виж целия пост
# 385
Момичета, имам молба!
Миналата седмица ми се обадиха, че съм одобрена по програмата. Оттук нататък следва около месец и половина /надявам се/ оправяне на документи. Понеже мъжът ми е сътрудник във фирма, сега ще попълваме една данъчна декларация и трябва да им я предоставя с придружително писмо. Жената от бюрото ми го показа как изглежда, снимах го... но днес ми се изтриха всички снимки от тел Sad
Моля, ако някоя от вас е подавала такова придружително писмо, да ми припомни каква точно информация съдържаше!
Хубава вечер!
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия