Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Кърмене, спорт и процедури за отслабване

  • 5 123
  • 1
Здравейте,
Имам нужда от съвет от консултант на ЛЛЛ по възможност, тъй като никой не ми дава конкретни отговори по темата, а се притеснявам да не навредя на бебето си. Започнах диета и спорт след консултация с фитнес инструктор с цел влизане във форма след раждането. Диета е съобразена с кърменето и включва необходимите допълнителни калории. За да ускоря процеса и стегна по-бързо тялото си реших да започна и LPG процедури. Терапевтите в центъра, където си правя процедурите ме увериха, че няма да има проблем за мен и за бебето, но за всеки случай да изцеждам кърма предварително и да го храня от шише след процедурата. Да, обаче, бебето не иска да се храни от шише. Сега е на 5,5 месеца и е свикнала сама на гърда. Опитах се и да я захраня преди няколко дена, но отказва. Така, че захранването се отлага, за когато стане на 6 месеца. Най-голямото ми притеснение е дали, ако кърмя след LPG мога по някакъв начин да й навредя. Надявам се да има някой, който да може да ми отговори компетентно или евентуално някой с опит.
Виж целия пост
# 1
Здравейте, NancySI!

От задаването на въпроса е минал почти 1/2 месец и предполагам ситуацията е по-различна. Надявам се междувремнно да сте имала възможност да се свържете с нас чрез други канали (национален телефон, е-мейл, фейсбук). Ако все още имате нужда от информация по този въпрос, ще се радвам да споделите дали нещо се е променило.

Поздрави и лека вечер
Мария
ЛЛЛ Лидер-консултант по кърмене
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия