Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Книгите със списание Журнал - тема 2

  • 137 842
  • 871
# 840
18 август

25 август
Виж целия пост
# 841
Следващата седмица:

Флапи Скот-Буут е всепризнатата кралица на Бадли Комптън – живописно селце в покрайнините на Девън. Докато съпругът и Кенет прекарва дните си на игрището за голф, тя се занимава с поддръжката на разкошните си дом и градина и организира незабравими празненства, обградена от приятели, които я боготворят.
Животът е истинско отражение на самата нея – пълно съвършенство. Идилията приключва, когато в селцето се преместват Хеда Харви-Смит и съпругът и Чарлс. Домът и градината им са по-пищни от нейните и само с едно празненство двамата успяват да я детронират от любимата роля. Това е просто недопустимо!
Флапи е твърдо решена да покаже на Хеда как се случват нещата в Бадли Комптън, но волята и среща зелените очи на Чарлс. Неочаквано фокусът се премества изцяло. В крайна сметка тя е просто една жена...
Виж целия пост
# 842
Момичета,

Някоя от вас чела ли е Наследнички и Непокорни момичета от Луиз Бегшоу и как ви се струват? Чудя се дали да ги взема и двете, понеже ги има в магазина до вкъщи. Благодаря предварително!
Виж целия пост
# 843
Чела съм ги предишните пъти като излизаха. Харесаха ми, особено за четене по време на почивка са подходящи
Виж целия пост
# 844
И аз съм ги чела и ми харесаха. Особено "Непокорни момичета".
Виж целия пост
# 845
Виж целия пост
# 846
Следващият четвъртък:

Домът на петчленно семейство е превърнат в местопрестъпление: четирима от тях са жестоко убити, а петият – шестнайсетгодишно момиче – липсва. Дали е извадила късмета да избяга? Или отсъствието є е доказателство за много по-мрачна истина?
Детектив Д. Д. Уорън поема случая, но заедно с нея се намесва и оцелялата отмъстителка Флора Дейн. В търсене на различни видове справедливост, двете ще трябва да разгадаят следите, останали след младата жена, която – жертва или заподозряна – безмълвно крещи да бъде потърсена.

И отново ще пуснат издавана книга, но не пише кога.
Виж целия пост
# 847
Отново ще пуснат вече издавани книжки.
Виж целия пост
# 848
Отзиви за "Кашмиреният шал", моля?  "Слънце в полунощ" я четох преди 4-5 години, хареса ми. Не е само блудкава любовна история.
Виж целия пост
# 849
Миналата година четох "Кашмиреният шал" и ми хареса! Все още си спомням сюжета на книгата та мисля, че си заслужава🤗
Виж целия пост
# 850
Миналата година четох "Кашмиреният шал" и ми хареса! Все още си спомням сюжета на книгата та мисля, че си заслужава🤗
И аз много харесах книгата. Даже покрай нея започнах да купувам списанията с книги Simple Smile
Виж целия пост
# 851
И трите книги са много хубави, заслужават си!!!
Виж целия пост
# 852
Следващата седмица:

Лятна сутрин в градче край Мисисипи. Петата годишнина от сватбата на Ник и Ейми Дън...
И точно в този ден Ейми изчезва от дома си. Следите от борба изглеждат нагласени, а поведението на примерния съпруг е повече от съмнително. Намереният дневник на Ейми утежнява ситуацията, защото... разкрива съвсем различен поглед за брака им от думите на Ник. Златното момче на града бързо се превръща в главния и единствен заподозрян.
Но той упорито твърди, че е невинен. Ник е неискрен и определено крие тайни – но наистина ли е убиец? И ако не е виновен, то тогава къде е красивата му съпруга?
Виж целия пост
# 853
По тази книга е филма с Бен Афлек, нали?
Виж целия пост
# 854
Да.
Хубав избор на книга, но почитателите на жанра няма как да са я пропуснали, когато стана хит.
Налична е и в читанка.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия