Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Струва ли си да запазваме семейството?

  • 12 602
  • 67
# 60
Щом жената се опъва да смени крушката, значи е затрупана с достатъчно други неща, най-вероятно с всички други, затова не може и за крушките да мисли, ако всичко си деляха по равно, щеше да я е сменила, да си е обръснала краката и да е готова за секс, та несменената крушка казва всичко, тя ако не беше важна, авторът нямаше и да я спомене.
Виж целия пост
# 61
Ясно, мъжът винаги е виновен. Да живее феминизмът и третия пол!
Виж целия пост
# 62
Не казвам това, просто няма как заради една крушка да намразиш мъжа си, така че разглеждам крушката като символ на отношението, жените (всъщност всички хора, мъжете също) винаги оценяват отношението и когато то е мърляво или липсва, започват да липсват и чувства. Липса на круша = липса на грижа, то е като да не четеш на децата си за лека нощ, защото те мързи, а да искаш да имат хубави спомени от детството.
И за да не кажете, че все мъжът е виновен, ситуацията може и обратната да е - да имаме една ленива мърла, която година след година се занемарява, занемарява и децата, влачи се по грозен анцуг, мазна коса на кок и дудне непрестанно, пък да дойде да се жалва "той не иска да прави секс с мен, защото не съм купила тоалетна хартия".
Виж целия пост
# 63
Аз пък мисля, че жената просто си търси повод .
Виж целия пост
# 64
Аз пък мисля, че жената просто си търси повод .
Именно. И го казвам като била в тази роля известно време.
Но ни да го ядеш, ни да го даваш, щото не ти се занимава с разводи или не можеш да се справиш финансово - това вече не е честно. И то с 1 (едно) вече пораснало дете.
Виж целия пост
# 65
Аз пък мисля, че жената просто си търси повод .

И на мен ми изглежда така- търси си повод да откаже. Естествено че мъжа в тази ситуация е прав. 10 години без секс?! 100% дамата си има нещо паралелно също. Постави й въпроса като мъж, вярвам че можеш. Казваш й: Виж какво, аз съм нормален мъж и имам нужда от секс, интимност. Ако не те възбуждам кажи, къде е проблема? Ако мислиш че няма начин да се оправим или поне да опитаме, документите и 'айде. За какво да си проваляш живота и здравето заради нея?  #Cussing out

Не бих стоял в такива отношения и седмица дори...
Виж целия пост
# 66
Аз също бях в подобно положение.Знаех,че трябва да разговаряме,да решим проблема.Но отсреща имах стена.След много безсънни нощи,сълзи от моя страна го напуснах.В брака бях по-сама от сега.Накрая ми заяви да си намеря любовник за да го оставя на мира.Тогава сякаш се "събудих".
Желая ви от сърце успех!
Виж целия пост
# 67

За мен тя просто е изстинала към него, ако наближава или е вече в критическата - намаляло желание, вкл. овлажняване и др. такива прелести. И най-важното - липса на желание да достави кеф на мъжа си, защото има и лубриканти, и св...ки и какво ли още не, но ако няма желание - пиши го бегало.
Нека ви просветля, щото наистина заблудата за намалялото желание в критическата, пък и видиш ли- пресъхване, като едната градска легенда шестват и служат за извинение на мъже и жени, според нуждата. Joy

Напипала си истината- " липсата на желание да достави кеф на мъжа си".
Но, това е свързано единствено с менталното, а не с физическото усещане- "ай, стига сме му доставяли удоволствие, след като не ни кефи и не ни докарва присвиване в слабините!" Mr. Green

Наскоро някой беше цитирал, че хората между 50- 70 години и в старческите домове, правели повече секс отколкото силно натоварените работещи по на 30- 40 г.
Да не мислиш, че жените, които участват в забавленията, го правят по принуда или от скука и си мъкнат туби с лубриканти?
Не, имат си всички атрибути, съпровождащи сексуалното желание. Mr. Green
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия