Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

GoT 31 - Always keep your foes confused

  • 59 513
  • 740

Анкета

Как смятате, че ще завърши сериала?

Опции:

# 645
Едва ли е доволна ,че Джон е дал Севера на Денерис.Май точно към нея поглежда.
Виж целия пост
# 646
Ако сцената действително е от финала, Санса ми изглежда като човек след Пирова победа. Живи са, но са загубили много. Дали Севера или близките си? А може би и двете.
Виж целия пост
# 647
Новите кадри май са към края, в случая прегръдката и няколкото образа, които се сменят. Ето още малко инфо:
Виж целия пост
# 648
Според мен сцената с прегръдката е тъкмо когато Джон и компания се връщат в Зимен хребет,съответно се и прегръщат за поздрав със Санса.Предполатам е от първи-втори епизод.
Виж целия пост
# 649
Според мен сцената с прегръдката е тъкмо когато Джон и компания се връщат в Зимен хребет,съответно се и прегръщат за поздрав със Санса.Предполатам е от първи-втори епизод.

И моето мнение е такова. Най-вероятно поглежда към някой зад гърба на Джон, може би Денерис.
Нямам търпение да видя разговор Денерис- Санса.
Виж целия пост
# 650
аз подължавам да смятам, че беше безумие, че  цялата "великолепна седморкаИ отиде от Драконов камък до земите отвъд Вала, после Джендри се "разходи" обратно до Драконов камък, после Дани грябна дракона и извози "Великолепната седморка" обратно, т.е. реално това са събития които би трябвало да се случат за  6-7- месеца* - а в същото време Санса тъне в неведение какво се случва с Джон. Абе Ед Скръбния един гарван да й бе пратил - по-бързо щеше да долети до Санса, отколкото дракона на  Дани - до Джон и компания.

*даже и повече пътят на Джон и компания  от Драконов камък до Вала - 3 месеца; Пътят на "Светкавицата" Джендри до Драконов камък - 3 месеца.  Пътят на Дани до Вала -20 дена,  ако пришпори дракона -15 дена. общо - 6 месеца и половина. Гарван от Ед до Санса - 17 дни.
Виж целия пост
# 651
Джендри се върна до стража, не до ДК
Виж целия пост
# 652
добе, върнал се е до стража - а от стража за колко време е долетял гарванът до Дани?    Пък и тя да се връща с дракона.... при всички положения за това време  Санса можеше да научи какво става. Да не говорим Джон след като тръгна отново на поход, как не се сети от Вала да прати един гарван на сестра си? Ами Бран - как не видя джон да каже на Санса какво става ? голям пророк се извъди.
Виж целия пост
# 653
Не се знае кой какво точно знае. Седми сезон беше толкова сбит, че е възможно и Бран да е видял и да е казал на Санса. Просто да го разберем в осми сезон.
Мисля си че Санса може да е с такъв поглед заради обединението с Ланистърите, защото когато си тръгнаха от КЧ Денерис и Джон вярваха че войските на Ланистър ще се включат в битката срещу другите. А Санса много пъти го предупреждава че не трябва да им се вярва. На фона на "обединението" с Ланистър, съюзяването му с Денерис ми се вижда нищо работа...
Виж целия пост
# 654
Според мен Санса гледа така , заради Денерис Grinning
Виж целия пост
# 655
https://lifestyle.bg/art/game-of-thrones-8-mozhe-da-se-zabavi.ht … m_campaign=footer  чак през май ще завършат сериала.
Виж целия пост
# 656
Е, то толкова време мина, дали ще е март/май или есента, за мен щом е 2019 си е "ей сега", хахаха Simple Smile

А и тръпката от чакане си я има, поне за сериала е приемлива, книгите са друга бира Simple Smile

Аз обаче почвам много да се пазя от спойлери. Макар да не вярвам, че HBO могат да се изложат и да си съсипят гледаемостта и удовлетворението на публиката от крайния продукт, позволявайки изтейкли спойлери, и все пак - по - добре с високо вдигнат гард сега, за да има голяма усмивка накрая. Grinning
Виж целия пост
# 657
Mалко смях

Виж целия пост
# 658
Тирион казал в интерню, че обича Денерис, но не знае какво точно да мисли по въпроса понеже никога не е имал късмет в любовта, а и харесва Джон, но смята, че да се месят любов и политика не е добра идея.
Виж целия пост
# 659
Ето победителите на Емитата Joy
Браво на сериала и на Питър Динклидж. Страхотен е!

Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия