Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Въпрос за кв.Виница.

  • 13 220
  • 7
Здравейте, искам да попитам живущите в кв.Виница, какви са плюсовете и минусите на този район? Имам малко дете, интересувам се от абсолютно всичко и всеки отговор ще ми бъде полезен!
 И също коя част е най добра за живеене, защото обсмисляме покупка на жилище там.
Виж целия пост
# 1
Здравей,
аз живея на Евксиноград, но за всичко нужно ходя във Виница - супермаркет, сервиз за колата, банки, доставчиците на телефони, нет и тв., похвалвам и химическото чистене и пералнята, заедно със супермаркетите, добра агроаптека и ветеринарен лекар, аптеки също, фризьор, хубава пицария, а има и нови.
Относно малкото дете, имам приятели с малки деца, които посещават ясла и градина там и са си ок. В училищна възраст е въпрос на ваше решение.
Според мен за живеене е ок, допускам, че за удобство ще са ви нужни две коли ако и ти си шофьор, и се налага да се водите някъде.
С чисто ежедневните неща, не съм усетила липсата на града. Ако нещо пропускам, питай Simple Smile
Виж целия пост
# 2
Маги, ще чуеш различни мнения, но според мен е важна и твоята нагласа към такъв тип квартал. Ако досега си живяла в голям жилищен квартал, може би няма да ти допадне "Виница". Имам познати, които живеят в "Младост", и за тях кварталът е далечен, селски и т.н. И предпочитат да си живеят на 8-ия етаж в панелката, отколкото във "Виница". А мен пък тяхното място би ме задушавало.
Плюсовете за мен са: тишината, къщите и малките кооперации, близостта до "Св. Св. Константин и Елена". Там, където ние живеем, децата си играят на улицата, което за мен също е плюс.
Но си има и минуси. Ако не изберете единствения педиатър в квартала, ще ви се наложи доста да пътувате "до града" (както казват местните). Моловете, ако ги посещавате, също са далеч. Детските площадки в момента са доста зле, но се надяваме да ги оправят. В последните години определено има движение в положителна посока в квартала.
А колкото до местоположението на имота, аз лично бих избегнала най-високите места. Изгледът към морето там сигурно е повече от прекрасен, но при бурен вятър и тежка зима с обилен сняг вероятно не е много приятно. Ще се радвам хора, живеещи във високите части, да споделят.
Ако трябва да обобщя, за мен Виница е хубав квартал, с все повече млади хора и възходящо развитие, и бих го препоръчала за живеене. Успех!
Виж целия пост
# 3
имаме училище градина и ясла аз съм гиминала сички тези неща с моето дете и съм много доволна много добри ина нево учители без агресия и турмоз на децата сичкое супер за нормален живод аз живеятам поне от 26години и нищо лошо не сам видяла поне за дететоми илекаря миемного добър и учителите садобри итака че виницае много хубавомясто зажевеене и пного редовен транспорт имаме супер е
Виж целия пост
# 4
Някой би ли споделил още актуална информация за квартала? Благодаря!
Виж целия пост
# 5
И аз питам за Виница. Как е с инфраструктурата към сегашния момент?
Виж целия пост
# 6
Аз продължавам да си харесвам "Виница". Колкото до инфраструктурата - през последните години преасфалтираха цялата централна улица. В малките улички има дупки, с малки изключения. Предстои да започне изграждането на нов парк. Почти е готова новата детска градина, която съвсем скоро ще приюти малките си обитатели.
Виж целия пост
# 7
Здравейте! Искаме да закупим къща в квартала. Интересувам се коя част е най-добрата. Има ли проблем с водоснабдяването? Благодаря.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия