Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Моля за мнение относно количеството мляко

  • 1 504
  • 5
Здравейте ! Моето бебе е на 3 месеца на хранене изяжда по 130мл но не винаги Ад мляко,храненията от скоро сама си ги направи пет и се притеснявам дали това е достатъчно количество ,което поема за деня..като цяло е спокойна даже понякога се случва като се мъча да го изпие цялото да плаче..също така много обича да пие вода..как мислите ,нормално ли се храни или трябва да увеличим грамажа ? ..Благодаря на всички предварително Blush
Виж целия пост
# 1
Няма смисъл от вода, след като е на течна храна. Синът ми също беше на АМ, не помня колко мл изпиваше като беше на 3 м., но храненията тогава бяха 8 и никаква вода.
Виж целия пост
# 2
А като количество мляко достатъчно ли е за деня (от 600до720мл) пие за 24 часа.. Thinking
Виж целия пост
# 3
Не помня, съжалявам. На кутията би трябвало да пише ориентировъчното количество, но наблягам върху "ориентировъчно".  Все пак гледай колко качва месечно. Ако там показателите са добри и детето е здраво, няма причини да се притесняваш. Не се вторачвай толкова в милилитрите.
Виж целия пост
# 4
Да, права сте Blush
Виж целия пост
# 5
Различните бебета имат нужда от различно количество. Ако детето не пълни корема си с вода, а се храни на поискване, можете да сте сигурна, че ще пие точно колкото му е нужно.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия