Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Детската градина - всичко, което ни вълнува - 21

  • 58 110
  • 743
# 735
Когато детето посещава ясла,  за да тръгне първа група в същата градина,  наново ли се кандидатства?
Виж целия пост
# 736
Когато детето посещава ясла,  за да тръгне първа група в същата градина,  наново ли се кандидатства?
     Не се налага ново кандидатстване детето отива 1 гр.автоматично..😊😊😊
Виж целия пост
# 737
По спомен имаше специална тема за кандидатстването (поне в София, де), която вероятно ще е по-полезна и още по-детайлна. Тази е малко с по-друга, битово-ежедневна тематика, и прилична част от пишещите вече не следят последните промени, защото нямат следващо дете, което да кандидатства.
Виж целия пост
# 738
Освен това далеч не всички сме от София и поне аз изобщо не вдявам за какво си говорите.
Виж целия пост
# 739
Това е темата за кандидатстване в ясли и градини в София, но в цяла България важи, че ако детето е прието в детска градина с яслени групи, тъй наречените ОДЗ, то си продължава от яслата в градината. Ако яслата е отделно от градината, то трябва да кандидатства наново в ЦДГ или ОДЗ, където има места за съответния набор.
Виж целия пост
# 740
Това да, но другото за точките и критериите е навсякъде различно.
Виж целия пост
# 741
Здравейте, вълнува ме един въпрос. Детето ми е трета група в детска градина, вече е задължително да посещава. В общинската наредба е записано, че детето има право на 10 отсъствия за цялата учебна година по семейни причини. В началото на учебната година, госпожата на синът ми ме успокои, че отсъствие над допустимото би имало значение ако получавам помощи за отглеждане на дете, в противен случай проблем няма. Оказа се обаче, че проблем все пак има, а аз само за месец съм ползвала тези 10 дни по семейни причини, детето вече може да отсъства само по болест. Запознати ли сте предвидена ли е санкция в случай, че се превишат тези 10 дни? Изчетох общинската наредба, както и правилника на самата градина, но не откривам нищо по въпроса. Благодаря предварително.
Виж целия пост
# 742
Санкции няма ако не е предучилищна група. Просто заплащате пълната такса.
Виж целия пост
# 743
Заповядайте в новата тема
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия