Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Детската градина - всичко, което ни вълнува - 21

  • 56 401
  • 743
# 15
в нашата градина много деца с темп и повръщане имало, декември сякаш не беше така, въртеше се един стомашен. Сега това дали е стомашен или скарлатина, утре имам ходене до градината и ще видя бележката.
Виж целия пост
# 16
Госпожата снощи казала на мъжа ми, че нашето дете е единственото, което си изяжда всичко и не бута
чиниите. Вкъщи, разбира се, ситуацията е друга. Всичко е гадно Grinning
Виж целия пост
# 17

Докторката каза,че е грип ,днес го пуснах след боледуването ,и учителката и лелята бяха с маски Mask

За менюто им мога да кажа,че е разкошно,много разнообразна ,чудесно съчетана и полезна храна,но за децата ,които си хапват всичко ,моето прави компания на другите от масата и предоставя на апетитните допълнително Smiling Imp
Виж целия пост
# 18
При нас госпожата каза,че са забранени вече тортите в градината,от скоро.
Виж целия пост
# 19
И дъщеря ми вече е с грип. От вчера. Mask
Виж целия пост
# 20
Привет, от няколко дни ми се разсъждава на глас как се извиняват отсъствията в ДГ по време на официално обявена грипна ваканция, ако детето е здраво и родителите решат да не го пускат. Дали се ползват домашни причини извън онези 10/30 дни? Провокирана съм от съобщение на учителката във ФБ групата, че за седмицата 29.01. - 02.02. (точно, когато е грипната ваканция) отсъствия ще се извиняват само с медицинска бележка. Въпросът ми по-скоро е дали има регламент за тези случаи.
Виж целия пост
# 21
при нас казаха че ги извиняват служебно, не искат бележки.
същото е и ваканциите на учениците.
ама не знам дали бройката на позволените се намалява.
Виж целия пост
# 22
Като заговорихте за бележки, всеки път ли при отсъствие с медицинска бележка трябва да се носи и контактна бележка, или е само при повече дни?
Виж целия пост
# 23
Контактна се носи при отсъствие повече от 10 дни.
Виж целия пост
# 24
Благодаря! Flowers Sunflower
Виж целия пост
# 25
В нашата група от 29 са останали 15. Моя син от два дни не ходи. Бяхте споменали нещо за вирус, който почва с умерена температура и избива на кашлица... Е, такъв лепнахме и ние. Но 2 дни почивка ни се отразиха добре и утре пак сме "на линия".
Виж целия пост
# 26
Пандачина,ОЗБ бележка се носи,ако е отсъствало повече от 10 дни детето,а извинителната бележка е за 3 и 4 група.
При нас от Понеделник до вчера са били 17 от 21 деца,но днеска две са се завърнали и са били 19.Питах госпожата тази вечер има ли болни и каза да,но не са били в контакт със здравите.
При нас от тази година казаха,че тортите са забранени.Можело да се носи само картонена торта с разни неща вътре или торбички.
Виж целия пост
# 27
Малко е щекотливо за 3 и 4 група, защото са предучилищни, но пък грипните ваканции не се отнасят за детските градини...
Виж целия пост
# 28
Аз вчера побеснях.Отивам да го взема и двете групи смесени и едно детенце от малките яко кашля.Питам госпожата защо е там и тя,а то сега се разкашля.
Днеска не съм го пускала,защото снощи спа неспокойно и каза,че го боли корем.
Виж целия пост
# 29
Здравейте,искам да попитам някои за мнение и незная къде да се обърна.Виждам,че тук има тема за всичко свързано с детските градини.Въпроса ми е следния.Моето дете от 5 месеца е на детска,но имаме малък здравословен проблем и се налага сутрин да го водя към 9 без 15 т.е.с 15,20мин .закъснение.Детето закусва в къщи.Казала съм на госпожите,но вече 2 път ме карат да напиша молба за свободен прием.Може ли някои да ме посъветва какво да правя.Редно ли е за 15мин.само и трябва ли да се притеснявам за нещо ако все пак ме принудят?
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия