Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Твърд Биберон?!?

  • 1 896
  • 6
Не 4е се оплаквам, просто ми е много странно!! Пробвах да дам на МАртин Биберон, пробвах да му дам и биберон за шише, с мисълта 4е някой ден може да се наложи все пак.... Ама то милото не може да го сму4е. Опитах разли4ни големини...но ми се струва 4е са му много корави и последния беше един мани4ък биберон....опита да го стисне с устенца, оба4е ...корав ми се видя... ПРеси, по времето,когато аз съм била бебе, майка ми не е 4увала някое да не иска биберон, вси4ки са пиели води4ка дори и маика ми е ползвала вси4ките миротворители- биби, 6и6ета и тн...
Дали ще намеря биба за шише, която ще му хареса, каква марка да потарся?  

В слу4ай 4е никога не ползваме биберони и шишета. откога може да пие направо от 4ашката?
Виж целия пост
# 1
Дори е по-добре да пие от чашката направо. Мисля, че всякакви видове биберони са излишни при кърмено бебе. Разбира се, ако не ти се налага да си далеч от него.
Виж целия пост
# 2
И аз мисля ,че не е неоходимо да го насилваш с биберона .Водичка може да му даваш и с лъжичка.В крайна сметка биберона е една голяма лъжа ,за този нищо неразбиращ малък човек.
Виж целия пост
# 3
Бях купила шишета на Авент и исках да ги изхвърлям, мислех че са фалшиви Simple Smile Бебето се мъчеше по 40мин и заспиваше гладен.Оказа се че е много малък и слаб да дърпа от тях.Просто силикона е много твърд.Купих на Чико каучукови и всичко се оправи.
Виж целия пост
# 4
Най-сме доволни от бибероните на Авент за шишета.Много наподобяват гърдата и детенце се лъже.Ние сме още на месец и затома използваме с най-малко дупки-1.Ако не си прбвала от тях-опитай.Имай впредвид, че понякога и ние го плюем, бутаме или стискаме устни.Може ти да си попаднала точно на такъв момент.
А дори да не го иска, не се шашкай-с чашка не знам как става, обаче с лъжичка се храним чудесно:отваряме си широко устенцата и си изблизваме ентусиазирано всичко.
Виж целия пост
# 5
е това бях аз
Виж целия пост
# 6
Освен на Авент, ние ползваме и на Nuk - ако силиконовите са ви твърди, има и в каучоков вариант. До сега Боби не се е оплакал от тях
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия