Тибетска гъба/кефир/кефирена гъба 4

  • 90 125
  • 685
# 525
Момичета, има ли някой млечен кефир (зърна) за подаряване? Имах с години,но уви го изпуснах и сега си страдам по него.
Еконт е устройва перфектно. Благодаря.
Виж целия пост
# 526
Имам и мога да изпратя по Еконт.
Виж целия пост
# 527
Аз имам кефирена гъба от 2 седмици, първите 3 пъти не правеше кефир, но след това започна и ставаше прекрасен. Последните 2 пъти, обаче, кефира стана разделен на 2 части-водна и гъста. От какво би могло да бъде? В стаята е 22-23 градуса и го правя без капачка (с кърпа отгоре). За сега съм измивала гъбата 2 пъти.
Виж целия пост
# 528
Това означава, че става по-бързо заради жегата Simple Smile Кефира се разслоява когато стане готов по това познавам че е готов Simple Smile Някои хора го разбъркват с дървена лъжичка и тогава го прецеждат обаче аз първо изливам водичката колкото може и тогава разбърквам и прецеждам Simple Smile
Виж целия пост
# 529
Включвам се с молба и аз за кефирена гъба, ако на някой му е удобно да ми прати по куриер.
От известно време купувам напитка кефир от Лидл и ми е приятна на вкус, но май няма полезните свойства, приписвани на истинския.
Виж целия пост
# 530
Включвам се с молба и аз за кефирена гъба, ако на някой му е удобно да ми прати по куриер.
От известно време купувам напитка кефир от Лидл и ми е приятна на вкус, но май няма полезните свойства, приписвани на истинския.
Аз мога да пратя, пишете ми на лични. Wink
Виж целия пост
# 531
А дали някой от вас е пробвал да  не цеди изцяло кефира от съда, а да долива, примерно........ В смисъл ако се сложи в бутилка и се консумира и долива от нея дали ще се получи нещо? Размишлявам на глас....
Виж целия пост
# 532
А дали някой от вас е пробвал да  не цеди изцяло кефира от съда, а да долива, примерно........ В смисъл ако се сложи в бутилка и се консумира и долива от нея дали ще се получи нещо? Размишлявам на глас....
Вкъщи само така я ползваме.
Виж целия пост
# 533
При мен досега се получава все като кисело мляко - доста гъсто и трудно се отлива - налага се да изсипвам целия буркан, да цедя през гевгир и т.н После връщам в буркана и наливам ново мляко.
Виж целия пост
# 534
Здравейте, ще се радвам някой да сподели гъбка за кефир. От Попово съм. Благодаря
Виж целия пост
# 535
Здравейте, има ли някой, който да изпрати и на мен? Благодаря предварително.
Виж целия пост
# 536
Момичета, има ли някой гъбка за даване? В Б-я съм само до другата седмица.
Виж целия пост
# 537
Момичета, има ли някой още кефирени зърна за подаряване? Имах преди време,но за съжаление го бях забравила и сега бих искала отново.
От София мога да го взема лично или Еконт/Спиди. Благодаря много предварително!
Виж целия пост
# 538
Moга да пратя още на няколко човека по куриер. Който иска да ми пише на лични.
Единствено гъбата, която ще подаря, от 2 седмици е в хладилника - т.е. ще трябва първите 1-2 подквасвания да ги изхвърлите.
Виж целия пост
# 539
Здравейте,гледам гъба от 11години.Но нещо я изтървах.Моля който има за даване да ми пише.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия