Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Въпрос за отбиване

  • 7 830
  • 1
Здравейте!
Нуждая се от съвет как да отбия дъщеря ми, която вече е на 2г. и половина. Суче по всяко време, като новородено е. Ако ме види, че сядам и веднага започва да търси. Ако не й дам става страшно! Отчаяна съм! Изключително пристрастена е! Много ми тежи вече, особено нощем, когато се буди поне по няколко пъти. Постоянно съм недоспала и изнервена. А и смятам, че вече съм й дала достатъчно и е крайно време да спрем. Опитах различни начини - преди няколко месеца я бяхме оставили при баба й за седмица, но уви като се върнахме и ме видя, отново се сети. Плака два дни, от което не издържах и отново й дадох (може би това е било грешка). Пробвах да се мажа с оцет, но само се мръщеше и продължаваше да си суче. Ще съм благодарна за всякакви мнения и съвети! Вариант да я оставя отново при някой няма, тъй като сме в чужбина и с таткото си я гледаме сами.
Благодаря на отзовалите се!
Виж целия пост
# 1
Здравейте,
Моля, приемете най-искрените ми извинения - по ред причини значително време форумът не беше мониториран и нямаше публикувани нови отговори.
Надявам се да сте намерили информация и подкрепа за въпроса си на националния телефон на Ла Лече Лига България, на ФБ страницата или във ФБ групата Кърменето от А до Я.
Отново, искрени извинения за липсата на отговор и оставам на разположение, ако имате други въпроси за кърмене, захранване, отбиване и лактация.
(ЛЛЛЛ)
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия