Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Резултати от микробиология

  • 10 455
  • 125
# 120
Хубаво е да се следят нещата, да. За да се знае имало ли е ефект, или е нужно да се продължи лечението.
Виж целия пост
# 121
Бихте ли ми помогнали с моя резултат, защото някои неща не ги разбрах. Благодаря предварително.
Виж целия пост
# 122
Здравей!
Цитонамазката ти като цяло е добра - втора група е съвсем ок, но върви към трета, което, както е отбелязано, се дължи на някакъв възпалителен процес. Допускам, че може да се касае за бактериална вагиноза - защото нямаш лактобацили, както се вижда, а това се дължи най-често на нарушен вагинален баланс. Интересното е, че никакви бактерии или патогени не са изолирани...
Консултирай се с гинеколога си - за да прецени дали е нужно да се обърне внимание на шийката на матката, която да се огледа добре с колпоскоп и дали проблема е локален. Да се пусне цервикален секрет също - това е секрет от шийката. С две думи - нямаш лактобацили, но не смятам, че заради тях имаш възпаление - все пак, няма изолирани бактерии. Може да се стреля насляпо и да се лекува незнайно какво възпаление с препарат от сорта на Полижинакс (изписват го, когато не е ясно какво има, но явно има нещо) - но на твое място бих търсила причината, после бих лекувала.
Виж целия пост
# 123
Днес получих резултатите от микробиология и тъй като другата седмица ще имам възможност да посетя гинеколога ми бих се радвала, ако може да ми помогнете с разчитането.

Изолирани микроорганизми:
1. Нормална аеробна бактериална флора
2. Candida /-/ отрицателен


Микроскопски препарат: Епителни клетки, единични левкоцити, лактобацили в норма
Виж целия пост
# 124
Martinovas, микробиологията ти е нормална, всичко ти е ОК, няма за какво да се притесняваш.
Виж целия пост
# 125
Дали е възможно,когато микробиологията не е наред,да изпитваме дискомфорт,тежест в яйчниците,която започва веднага след свършване на цикъл и е нон стоп и е от няколко месеца?
Или по скоро няма общо с това?
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия