Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

5 ОУ Иван Вазов - Мнения

  • 1 551
  • 8
Здравейте,
Синът ми ще е първокласник тази есен и според районирането в новата наредба попадаме в района на 5 ОУ Иван Вазов в Павлово. Принципно бяхме харесали друго училище в близост, но излиза, че шансовете ни за там са минимални. Имате ли някакви впечатления от 5 ОУ? Вчера се разходих до там и дворчето ми се стори сравнително приятно, чух, че миналата година е правен основен ремонт вътре. Очакваме и евентуалния ден на отворените врати, но много ми се иска да разбера и споделена информация от родители, чиито деца учат там. Разбира се, най-много ме вълнуват учителите Simple Smile
Благодаря предварително!
Виж целия пост
# 1
Здравейте, сега виждам темата ви. Записахте ли детето си в 5то? На нас ни предстои записване за първи клас. Също сме в района на 5-то. Търся отзиви от родители.
Виж целия пост
# 2
Училището е  много  малко ,но с наистина  добра и поддържана  база. Обезопасени стълби, топла вода, безупречна хигиена,видеонаблюдение , много хубав и ограден двор ,добре зареден бюфет и стол ,където според децата храната е вкусна.
В близост има школи за езици и задължително  преподавател ,който да придружава групите  от фоайето до  школата и обратно.
За мен най-ценното е изключително добре подбрания  учителски колектив ! Не бих ви подвела ,ако кажа че съм една от най-критичните майки във форума по този въпрос.
Впечатленията ми са от горния курс.
Виж целия пост
# 3
Здравейте, много благодаря за информацията! Имате ли впечатления от учителите на начален курс?
Виж целия пост
# 4
Нямам . Обаче няма как да не отчета колко бързо организираха он лайн обучението.От седмица имаме реални часове всеки делничен ден до обяд , а следобед пишем домашни ,които се проверяват на следващия ден в часовете.Взема се нов материал и кипи сериозен труд.
Изобщо не го очаквах, но ме изненадаха много приятно.
Виж целия пост
# 5
За кой клас става въпрос в горния курс?
Виж целия пост
# 6
Не сме изключение. Нещата са организирани централно. Предполагам най-полезно би било да се свържете директно с ръководството за по-конкретна информация.
Новата ситуация само потвърди впечатленията ми за  наистина безкомпромисно подбрания колектив.
Виж целия пост
# 7
Здравейте,
 и моето дете тази година ще е 1-ви клас. Може ли да споделите добра класна. И какво се изучава като допълнителни предмети.
Виж целия пост
# 8
Явно не сте от квартала, щом като не знаете добра учителка, която ще бъде първи клас. Дойде ли ред Янева да бъде класна на първокласници, всички искат да са при нея.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия