Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Кръвен тест

  • 3 517
  • 19
Здравейте ,

Мили дами имам малко тъпичък въпрос .. С моят мъж работим за бебе .. Закъснява ми с 6 дни , направих си уринен тест ( 3 броя ) и всичките бяха положителни .. Направих и кръвен тест със стойност 347,42 .. Но съм леко притеснена , след много четене по форуми и статии .. Мога ли да се зарадвам , че съм бременна или има някакъв проблем със стойностите ?
Виж целия пост
# 1
Ми...бременна си, след положителни сума и тестове, ти как мислиш, по новините ли да го обявят 😁 Спокойно, не се шашкай, ами след 5, 6 дни иди на преглед, за да видите плоден сак, по-рано няма смисъл. И недей да четеш наляво надясно да се психясваш излишно. Ето за твое спокойствие линк към стойностите на чхг по седмици, всичко е съвсем ок при твоите стойности. Стискам палци за лека бременност и успешен финал!

http://www.zachatie.org/index.php?option=com_content&view=article&id=542
Виж целия пост
# 2
Според мен стойностите са съвсем нормални за 4-5-та седмица. Направи втори тест 48 ч. след първия, за да видиш как върви нарастването на стойностите. На всеки 48 ч. средно се удвояват.
Когато стойността стане над 1000, вече се вижда плоден сак и можеш да идеш на преглед.
Виж целия пост
# 3
Много благодаря за отговорите ! Леко съм шашната и притеснена .. Звъннах на гинеколожката и тя ми каза в четвъртък да отида на преглед , но доста се притеснявам .. Sad
Виж целия пост
# 4
Съмнявам се в четвъртък да се види нещо. Като се има предвид колко си се шашнала, по-добре отиди в понеделник, защото като не види нищо ще се шашнеш мнооого.
Не съм специалист!
Виж целия пост
# 5
В четвъртък ще са 10 дни закъснение ако смятам правилно, чхг ще е нараснало достатъчно, и има всички шансове да се види плоден сак. При мен първия път се видя на 4 дни закъснение, но може би просто имплантацията е била по-ранна. Обикновено между 10-14 дни закъснение е ок за първи преглед.
Виж целия пост
# 6
Ако ЧХГ-то е от днес, в сряда ще е около 700. Поне по мои сметки не е сигурно, че в четвъртък ще се види нещо. Аз не бих бързала, ако нямам някакви проблеми и ако се шашках толкова.
Виж целия пост
# 7
ЧХТ-то ми е от петък .. Трябваше да ми дойде Ц на 13.03 и може би за това лекарката каза да отида в четвъртък .. Надявам се всичко да е наред ..
Виж целия пост
# 8
ЧХГ-то ти е идеално! Няма от какво да се притесняваш, според мен на прегледа може и да се види плоден сак.
Виж целия пост
# 9
Чакам четвъртък с нетърпение .. Чудя се да ходя ли да си пусна още един кръвен тест за всеки случай или да изчакам прегледа .. Вие какво мислите ?
Виж целия пост
# 10
За мен е излишно да пускаш втори кръвен тест. И първия ти е бил излишен. Кръвен тест се пуска само по предписание на лекар или ако трябва бременността да се хване в много ранен етап заради прием на медикаменти. Когато отидеш на преглед, ако има нужда, лекарката ще ти назначи кръвен. Изобщо не разбирам за какво си шашната при положение, че имаш положителни тестове и съвсем нормални стойности на ЧХГ. Тук във форума се надпреварвате коя за какви глупости да се шашка. Въоръжи се с търпение и спокойствие, защото бременността тепърва започва.
Виж целия пост
# 11
Здравейте  какво значи този резултат от кръвен тест? Благодаря предварително!
Виж целия пост
# 12
Бременна си! Честито!
Виж целия пост
# 13
Благодаря! Дали може да се види сакче и на коя седмица отговаря..
Виж целия пост
# 14
Благодаря! Дали може да се види сакче и на коя седмица отговаря..
Ще се види със сигурност.
Виж целия пост

Препоръчани теми

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия