Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

До момичетата в Бургас - информация за гинеколог - 8

  • 52 775
  • 696
# 690
Аз ползвам Бодимед, на Лина и аз им нямам доверие. Втори вариант ми е Тошкина.
Виж целия пост
# 691
Благодаря!
Виж целия пост
# 692
Тошкина веднъж ме изкараха с витамин Д- 2............това е като на умрял човек. Чак след като тръгнах да се разправям с тях, казаха че ще пуснат плазмата и в софийска лаборатория, но аз си исках парите и си ги направих в Лината....излезе си ми нормален резултат. След което ми звъннаха от Тошкина да ми кажат, че са ми пуснали плазмата и към Софийска лаборатория и наистина има грешка в резултата/ Ха стига бе, верно ли ?!/ От тогава никога там.....Иначе ми обясняваха как било зимен период и на други така им било излизало/а аз бях и на терапия капки, защото готвех ин витро процедура/
Виж целия пост
# 693
А за Владимир Неделковски някакви мнения за лапароскопия? Гинеколога препоръча него, защото той самия не прави лапароскопии.

За каква операция става въпрос? И аз проучвам тук в Бургас мога ли да се доверя за премахване на миома и при кой, къде? Май само за ДМ попаднах на такава информация.

При Парушева ходих на преглед-доволна съм, хубав кабинет, потвърди ми всичко, което и преди съм чувала от други гинеколози.

Също така търся и препоръки за кардиолог, който да ми направи ЕКГ и преглед.

Виж целия пост
# 694
Аз ползвам Бодимед, на Лина и аз им нямам доверие. Втори вариант ми е Тошкина.
И аз така им нямах доверие .....щото там някой казал нещо си и реших да направя другаде еми..... съжалих!Да кажа защо в ЛИНА е написано всичко точно и ясно каквото си плащаш това ти изследват със ясно групирани резултати и реф.стойности! Чисти и приветливи манипулационни не мръсни коптори и бараки! Няма хаус .....с една дума организацията е на друго ниво което си казва думата! В 5Д -то има кадър който не разбирам кога ми е вземала кръв било от пръст или вена! Една от първите лаборатории въвела интернет проверка на резултатите(от много отдавна) което е адски удобно.Манипулационни във всички райони на града! Отношение......поведение!Ако след всичко което написах в техен плюс някои нещо се издъни няма да пропусна да го сгромолясам тук .......да си понасят както позитивите така и негативите!
Виж целия пост
# 695
И аз започнах да си променям мнението за Лина. Досега съм водила детето в Бодимед (срещу Тоха) и в лабораторията в очната болница до Младост, която май е Тошкина. И на двете места му точат кръв на детето по два часа. То реве та се къса. В Лината до Космос му взеха кръвта за много по-кратко време.
Виж целия пост
# 696
На мен скоро в Лина ми изкараха 2 различни резултата - първо положителен и след месец, но без лечение, за същото нещо - отрицателен. Накрая ходих до Геника в София, който потвърди положителния резултат.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия