Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

За децата в двора

  • 15 339
  • 35
# 15
Чудесна тема ,ще Ви следя ,и ние правим двора това лято,но проблема е че е малък ,самия двор .Иначе  за проблема с котките съм си поръчала  от соларните устройства за гонене , дано е ефикасно
Виж целия пост
# 16
Надуваемото магаре го имаме, явно ще се изнася навън.
Не харесвам разните пластмасови неща, които са и страшно скъпи, освен всичко, пък и се ползват за кратко - бебешката пързалка най-много за 1-2 години.
Най-ми харесва както Уанчето е показала - да си направи човек сам дървена къщичка и разни други неща, виждала съм дървени люлки от необработено дърво, стоят по-естествено. А в темата за преправяне на мебели много се коментират мебели от палети, могат да се направят доста неща от стари палети. http://balkanec.bg/mayki-ot-trudovets-sami-napraviha-detska-ploshtadka-23312.html
Но като цяло не ми се ще да слагам каквото и да било, защото райграсът ще замине под тези съоръжения.

Ето ги тук, по-надолу тези от грубото дърво http://www.moyatdom.com/napravi-si-sam-detska-plostadka-saveti-i-idei/
Тази седмица на Лидл има пясъчник за 90лв., ами много ми се вижда.
Виж целия пост
# 17
Ох, аз нали имам момченце, пистата в първия пост много ме впечатли, колкото и обикновена да изглежда. Моят си примира за такива неща.
Виж целия пост
# 18
Има много хубави неща от дърво, къщички, катерушки, но са скъпи. Моя мъж не е голям майстор, иначе тези с гредите сигурно не са трудни и сам да си ги направи човек. Има много добри идеи, които са интересни и лесно осъществими. Мисля, че най -  много ще се забавляват на къщичка, на показаните писти. Пързалка и батут не знам дали не омръзват бързо. Мисля да им оградя тяхна градинка, да си засадят те нещо, каквото си пожелаят и да го отгледат. Иначе да, сам по себе си двора си е голямо забавление.
Виж целия пост
# 19
Пързалка,люлка,пластмасова кухня,топки,масичка със столче и най-вървежното беше един огромен басейн от джъмбо,пълен с 500пластмасови топки.Тази година пак ще изкарам всички тези неща.Не бих сложила пясъчник,защото по улицата скитат котки и да не го цапат.
Виж целия пост
# 20
А тези 500 топки как успявате после да ги съберете от градината  ooooh!
Не знам как е при другите, но при нас абсолютно всяка играчка, която се състои от отделни елементи, е неизползваема, защото още първия ден всяка част е нанякъде, дори и да са прибрани, няма как всяка да се окомлпектова, толкова много ми се виждат. Например, има едни конуси, върху които се нареждат кръгчета, отдавна не можем да ги намерим накъде са попилени. Да не говорим за пъзелоподбни. А за градината не ми се мисли, ако трябва да прибирам.
Сетих се за нещо важно и мнооого обичано от дъщеря ми за навън - тебешири - евтино и занимателно.
Виж целия пост
# 21
Карам ги да си събират каквото са изкарали.Smile
Виж целия пост
# 22
Перу къде ги използват тебеширите ?
Иначе за всички играчки важи да се прибират веднага след използване за да са на място.
Виж целия пост
# 23
Ние също имаме една кофа тебешири, използва ги на циментовата площадка пред вратата към двора, както и на площадката за паркиране на колата. Аз лично не мога да ги понасям, всичко се омазва яко с тебешири...
Виж целия пост
# 24
При нас е ситен чакъл и трева няма къде да се ползват.
Виж целия пост
# 25
И нашата принцеса макар на 1,9годинки много "рисува" с тебешири вкъщи, цапа се даже понякога си прилягва на цимента, защото вътре ляга на земята да рисува явно така и е удобно. Та по този въпрос обмисляме да потърсим някоя стара черна дъска от училищата наоколо (нали вече са с бели) да я сложим някъде в двора.
Виж целия пост
# 26
Kити в Икея има разни дъски вижте дали ще ви харесва нещо.
Виж целия пост
# 27
На нас ни подариха един използван статив пласмасов на Фишър Прайс: от едната страна може да се закачи лист за рисуване, а от другата е черна дъска. Имаме такъв купен от Икеа, който не е толкова устойчив на времето и затова е само у дома.

Има и боя за боядисване "черна дъска", в магазините за боя ще ти помогнат и може да превърнеш всяко дърво в такава.
Виж целия пост
# 28
Уанче, имаме пътека от гнайс. Само там може да се рисува. Иначе в града като отиде при баба си, цимент и асфалт да искаш.
Виж целия пост
# 29
Идея нямам какво в гнайс ни явно става за рисуване Simple Smile .
Сега се сетих и че ще купим врата голям любител на топки е малчо.
Не знам дали питах ама ще повторя баланс колело или триколка за двегодишен много див юнак ?
Съответно и какви марки и какво да се гледа ?
Аз като че ли колня за баланс и харесах една марка фрог английска, иначе пулки са много популярни тук за баланс колело.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия