Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Фондация - Дарители България

  • 4 959
  • 2
Здравейте,
не искам поста ми да прозвучи като спам, затова предварително се извинявам ако изглежда така.
Дълго време се занимавам с благотворителност, като съм подкрепял не малко каузи свързани най-вече със събирането на средства за лечение на деца.
С времето това започва да ми указва влияние на финансите от данъчна гледна точка, защото бях просто посредник на парите между дарители и нуждащи, но в последствие се получиха големи движения на суми в моята сметка, за това след консултация с адвокати и счетоводители, предприех голята стъпка да отворя фондация, която официално и законово да се занимава с това.

Стартирахме преди седмица официално, като за улеснение създадох и платформа (забравих да кажа, аз съм програмист по професия).

Знам, че сме от скоро и доверието в нас все още не е потвърдено защото хората те първа ще чуват за нас, но точно за да избегна всички въпроси със злоупотреби (а съм ставал свидетел и на такива), учреждих официалната форма за това - фондация за дарения на деца и възрастни за лечение.

Темата е неприятна за нужаещи се от финансиране хора във форума, но пък се надявам с тази кауза която предприех да успея някак си да им помогна.

Ако имате нужда от събиране на средства, може да се свържете с нас за да стартираме камапния и да опитаме да Ви помогнем (за да предотвратим злоупотреби, имаме документи които е нужно да бъдят попълнени).

Все още сме нови и нямаме много последователи, затова не бих искал да ви обнадеждим твърде много, но доста голям брой доброволци са се заели вече в организирането на различни събития за подкпрека.

Ако имате желание пък да направите дарение, за да помогнете на фондацията да подкрепим някой който се нуждае от това, също ще Ви бъдем благодарни.

Не знам дали е редно да споделя линка, надявям се не е в ущреб на правилата, но все пак ще го поставя
https://dariteli.bg/

Всички които имат желание да помогнат или се нуждаят от помощ, могат да се свържат с нас.
Ще се радваме на всякак подкрепа - финансова, морална, идейна - всяка помощ е помощ.

Ако имате идея как бихме могли да помогнем още, моля коментирайте тук или директно се свържете с нас на имейл: office@dariteli.bg

Благодаря Ви предварително!

п.с.
Осъзнах, че и темата май не е правилната, за това моля модераторите ако желаят да преместят поста където му е мястото, защото после се сетих, че има тема за дарения
Виж целия пост
# 1
Здравейте и аз се занимавам с благотворителност, в по-малки размерим разбира се. Най-вече за деца в неравностойно положение. Ще се свържа с Вас, за да Ви бъде полезна.

Успех!
Виж целия пост
# 2
Здравейте и аз се занимавам с благотворителност, в по-малки размерим разбира се. Най-вече за деца в неравностойно положение. Ще се свържа с Вас, за да Ви бъде полезна.

Успех!

Ще се радвам да се свържем. И нашата фондация не е много голяма, те първа се развива и сме едва на 6 месеца, но вече слава богу, помагаме до колкото можем.

Ако желаете може да се свържете с нас като изпозлвате имейл: info@dariteli.bg. Ако имате уеб сайт, може да разменим банери или да ни помагате с развиването на фондацията по други начини-мероприятия и т.н. всичко което и човек желае да прави от сърце за да помага е добре дошло.

Ще се радваме на всеки който проявава интерес и има свободно време да се включи в една много добра - макар и доста трудна инициатива.

Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия