Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Добри майстори за ремонт в Пловдив

  • 869
  • 2
Здравейте на всички!

Задава се голямо изпитание на нервите и финансите ми - ремонт на апартамента. Преди две години бях готова с парите, препоръчаха ми майстор, но когато дойде време да влиза и да работи, просто спря да си вдига телефона. Сещате се - парите заминаха по други предназначения и трябваше пак да събирам. Сега вече имам готовност поне да започна.

Като начало ми трябва майстор, който да ми усвои терасата. Става въпрос за изграждане на стена от газобетон с дължина около 6 метра с два отвора за прозорци и един за врата. Евентуално топлоизолация. И след като сложа дограмата, мога спокойно да продължавам с другите дейности, дори да е по-студено.

Иначе ми трябват всякакъв вид майстори. Вората стъпка ще е къртене на тухла под сегашната дограма. После трябва да сложа една преградна стена от гипсокартон с дължина около 4.5 метра и с един отвор за врата.

Приемам всякакви препоръки за добри и почтени майстори от Пловдив. Не познавам никого, защото, макар че съм от Пловдив, 15 години съм живяла на друго място и съм позагубила предишните си контакти.

Поздрави и предварителто благодаря.
Виж целия пост
# 1
Забранила си получаването на лс. Оправи си ги.
Виж целия пост
# 2
Здравейте,  виждам,  че темата е стара,  но не виждам смисъл да отварям нова.  Имам спешна нужда от майстор за вътрешен ремонт за спалня за Пловдив (шпакловка,  боядисване,  поставяне на паркет).

Ако някой разполага с проверен такъв ще се радвам да помогне.

Благодаря предварително!
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия