Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Липса на кърма вечер

  • 7 259
  • 1
Здравейте, видях подобна тема, но не ми отговаря на въпроса изцяло, а и не ми позвява в нея да задам въпроса си, затова създавам нова такава.

Моян казус е следният: бебка е на 4м, родена е секцио.Изписаха ни 2,850кг, сега сме около 5,700-800кг. Освен първата седмица, в която нямах кърма, се храни само на кърма. От шише не иска - ни кърма, ни вода.. От известно време забелязвам, че вечер нямам кърма или поне не й стига. Режима ни е ...приблизително на 3 часа, като има пелиоди на 2, на 4..
Вечер последното ядене е около 21ч и спи непробудно до 6-7 сутринта. Нощтното хранене сама го отказа във втория месец. В началото даже я будехме да яде (от притеснение да не е гладна).
Сега хрненето на 18 и на 21 ч ни е трудно, суче и от двете гърди, през останалото време ги редуваме (има достатъчно). Забелязвам също, че сутрин след дългия сън пелената е сравнително суха.
Виж целия пост
# 1
Здравейте,
Моля, приемете най-искрените ми извинения - по ред причини значително време форумът не беше мониториран и нямаше публикувани нови отговори.
Надявам се да сте намерили информация и подкрепа за въпроса си на националния телефон на Ла Лече Лига България, на ФБ страницата или във ФБ групата Кърменето от А до Я.
Отново, искрени извинения за липсата на отговор и оставам на разположение, ако имате други въпроси за кърмене, захранване, отбиване и лактация.
(ЛЛЛЛ)
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия