Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Детски градини в Пловдив - 3

  • 14 649
  • 70
# 60
Синът ми посещава ЧДГ децата обичат Монтесори от две до три годишна възраст. Мога спокойно да кажа, че детето сега в държавната детска градина (Люляк-филиала на Т.Търновски) се чувства в пъти по-добре!
Приемат болни деца, персонала не е особено грижовен към децата - дори носа му нямаше кой да избърше, имахме проблеми, свързани с махането на памперса и искахме да се консултираме с някой - първо не срещнахме никакво съдействие, второ - проблемът ужасно много се задълбочи. Като цяло директорката и целия персонал се интересуват само от финансовата част или поне нашите впечатления са такива. Не съм убедена и че са способни да практикуват методите Монтесори. Много рядко изразявам толкова негативно мнение, но в случая просто няма нищо хубаво, което мога да кажа!
Виж целия пост
# 61
Здравейте
Има ли някой с пресни отзиви за ДГ Весела, конкретно за учителките там?
Виж целия пост
# 62
Здравейте. Някой от вас има ли отзиви за фирмите, които предлагат допълнителни дейности в градините? От кой сте доволни , а от кой - не?
В голяма чуденка съм към коя фирма да запиша дъщеря ни на английски език. Миналата година беше към Данивер, но изобщо не бях доволна.
Чували ли сте мнения за Супер Старс? Клоня към тях или Стилянидис.
Виж целия пост
# 63
Наблюденията са ми от времето на баткото (5-6-7 години оттогава) - английски в градината от външна фирма - НЕ!
... То всъщност от тези дейности май само футбола е горе-долу ок
Виж целия пост
# 64
Нито английскя, нито народните танци стават. А на Данивер вече нито една от дейностите не е за свят. Помня времето, когато бяха монополисти и беше горе-долу добро положението, преди 12-13 години. Не сте задължена да запишете детето на допълнителни дейности.
Виж целия пост
# 65
Аз съм много доволна от английския език, мисля че фирмата се казваше Кронос, но просто учителката е много добра и децата научиха страшно много думи. Съжалявам, че няма друг спорт, освен футбол, защото е много по-удобно часовете да са докато детето е на градина.
Виж целия пост
# 66
Знам, че английският в градината не върши, но в школата, в която исках да я запиша няма група в тази възраст и остава за догодина. Може би тази година ще пропусне английския и догодина направо в школата.
Иначе след работа почти нямам време да я водя някъде допълнително и затова исках да комбинирам курсовете в градинката.
Evangeliya, при нас няма оферта от такава школа...
Иначе в градината тази година има включена оферта за спортна програма Елемента към ФА Супер Старс. Лятото бяха организирали спортен празник на децата и по снимките и разказите като че ли на всички деца е харесало. Имало е пълзене, скачане, катерене, хвърляне, вдигане и пренасяне....все интересни неща, според мен Relaxed
Виж целия пост
# 67
Спортните занимания на Супер Старс са много добри. През лятото и моето дете посещаваше някои мероприятия, ходи на екскурзия. През учебната година е към школата, но не в ДГ.
Виж целия пост
# 68
Здравейте някакви мнения за ДГ Незабравка и Чучулига коя е по-добре?
Виж целия пост
# 69
Здравейте някакви мнения за ДГ Незабравка и Чучулига коя е по-добре?
За коя възрастова група?
Виж целия пост
# 70
За първа група
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия