Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Детски градини в Пловдив - 3

  • 16 992
  • 86
# 75
Здравейте, по стечение на обстоятелствата не записах сина си на градина миналата година. Ще започне от тази, като през есента ще е вече на 4г.
Знам, че ще е трудно да го класират, понеже шансовете директно за втора група са по- малки, затова имаме като резервен вариант и частна градина.
Сега събирам мнения за градините в район Централен. Харесала съм "Майчина грижа". Знам, че там групите са по- малки. Също искам да попитам за ДГ "Каменица" и по- конкретно намиращите са на "Цар Борис III Обединител".
Някой има ли отзиви за частна детска градина "Фамилия"?
Здравей! За тези, за които питаш, нищо конкретно не мога да кажа, освен това което съм чела и чула от познати. Мога да ти препоръчам обаче друга градина в района- Люляк, централна сграда. В момента синът ми е 1 група, много съм доволна от отношение, грижи, дейности, общо взето от всичко. Ако те интересува нещо конкретно- пиши.
Виж целия пост
# 76
poli_s, благодаря за информацията. Имаш предвид сградата на ул. "Екзарх Йосиф" ли?
Би ли споделила колко горе- долу са децата в групата?
Виж целия пост
# 77
poli_s, благодаря за информацията. Имаш предвид сградата на ул. "Екзарх Йосиф" ли?
Би ли споделила колко горе- долу са децата в групата?
За тази сграда, да. Децата са доста- по списък 29. Не знам дали ще има свободно място, но екипът( поне нашата група) е уникален.
Виж целия пост
# 78
Не мога да разбера кога излизат места за всички групи? В момента например не намирам почти никъде за втора.

[/b]
Ние се местихме след 2ра група и без проблеми се намери място, но предполагам зависи района
Виж целия пост
# 79
За втора група ще излезе място само, ако някое дете го отпишат. Следи редовно, по всяко време може да се случи.
Виж целия пост
# 80
Здравейте, търся отзиви за ДГ "Осми март" на бул. "Н. Вапцаров"80. Синът ми се пада да е втора група от септември. Досега не е посещавал ДГ.
Виж целия пост
# 81
Здравейте, детенцето ми ще е в 1-ва група през септември. Прочетох тази и предходната тема, но не открих информация за ДГ "Радост" в Съдийски. Чудя се м/у нея и Каменица, въпреки, че най-близо ми е "Чайка," но тя е в Източен и нямаме шанс. За трети избор ще оставя "Малкия принц", за там вероятно шансът ни ще е минимален. Та въпросите са ми може ли мнение за възпитателите, които ще поемат 1-ва група през есента в "Радост", а и за Каменица и Малкия принц? Какви са условията в сградата на "Радост"? Предвижда ли се ремонт на "Каменица"? Извеждат ли се децата на въздух (доколкото такъв може да се каже, че има в Пловдив)? Ще съм благодарна за всяко мение по въпросите ми, а и за всяко извън тях.
Виж целия пост
# 82
Здравейте!
Тази есен предстои синът ми да започне да посещава детска градина. Трудно ни е да изберем, тъй като нямаме обратна връзка за нито една.
Много благодарна бих била да прочета мнения за градините в кв. Смирненски.
По-конкретно ме интересуват СВЕТЛА и РАЯ.
Благодаря!
Виж целия пост
# 83
Синът ми посещава Росица, сега е 4та група. Преместихме се от друг град и я посещава от 3та група. Като цяло съм доволна, много се занимаваха с децата, съжалявам, че сега изпусна толкова много от подготовката за училище. Няма голям избор на допълнителни дейности, за Светла знам, че има басейн, което си е плюс, но нямам идея дали е поддържан и как са уроците по плуване там.
Виж целия пост
# 84
Здравейте, търся отзиви за ДГ "Светлина" и ДГ "Перуника".
Виж целия пост
# 85
Още три дни и ще видим класирането.
Дано поне за градина да ни огрее, защото с яслата бяхме на червено.
Виж целия пост
# 86
Здравейте! Писах в темата за яслите и градините в Пловдив, но да попитам и тук. Приеха детето ми в ДГ "Таня Савичева", имате ли впечатления за градината и за двете групи "Веселячета" и "Бон-бон"?
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия