Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Американски Versus Латино сериали - Тема 10

  • 30 808
  • 347
# 330
Шона няма да пропусне да се намърда обратно  покрай дъщеря си през парадния вход .
Виж целия пост
# 331
Да вземат да направят подарък и на самата Тейлър, че тотално го е закъсала. Grinning Психо убийца с алкохолизъм и сто мъже зад себе си. Нищо общо с преди.

За Фло нещо ми е убягнало, че ще е анонимна. Дали няма Лоугън да разберат кой е 'смелия и щедър ангел' и да я приемат обратно в семейството? Най-вече Кейти искам да разбере.
Виж целия пост
# 332
Шона няма да пропусне да се намърда обратно  покрай дъщеря си през парадния вход .
Хахаха, иска й се. Може да се промъкне дегизирана за Деня на благодарността, отдавна не са използвали тоя похват.
Цитат
Дали няма Лоугън да разберат кой е 'смелия и щедър ангел' и да я приемат обратно в семейството? Най-вече Кейти искам да разбере.
Това желание ще се изпълни почти аламинутно, може би още тази вечер, защото в понеделник семейството щяло да бъде „зашеметено“ от новината.
А с ХТ май за пари не могат да се разберат, но не знам колко е вярно.
Виж целия пост
# 333
.......
А с ХТ май за пари не могат да се разберат, но не знам колко е вярно.

Може пък да иска да  си прави нова операция и  да намали леко зурлата Thinking
Виж целия пост
# 334
Днес никой не пусна live stream. Sad

ДиК, 11 октомври

Скрит текст:
Операцията продължава.
Всички чакат мълчаливо отвън. Дона се обажда, че ще доведе Уил отново, искал да бъде там.

Адвокатката (такова е званието на представителката на болницата, която контактува с Фло и се грижи за случая) говори с Шона  Присъединява се някаква сестра, която ги уведомява, че операцията на Фло е приключила, всичко е наред. Сега всичко зависи от Кейти.

Бил винаги ще е признателен на донора. Всичко ще е наред, знае Бил.
Пристига Уил, притеснява се, че бил чел в интернет, че някои хора не се оправят. Бил го успокоява, че това са много редки случаи. Майка му ще е като нова. Брук също окуражава Бил.
Ридж завежда Уил до автомата за закуски.

Хоуп говори конфиденциално с Брук. Благодарна е, че Ридж е там за всички тях, но той им разказал за нощта с Шона. Това очевидно я изнервя. Брук я уверява, че нищо не се е случило. Нещата между нея и Ридж били напрегнати напоследък и случката с Шона не помагала, но Ридж е тук и ги подкрепя. Брук се чувства късметлийка, че Ридж е в живота й. Хоуп й казва, че и Ридж е късметлия заради нея, дано Шона да го разбира. Брук не я е грижа какво разбира Шона. Никога няма да прости на нея и дъщеря й.

Фло се съвзема от упойката. Лекарят я уверява, че Фло е повече от добре. Шона е при нея и възклицава: „Ти си добре! Ти го направи! Толкова се гордея с теб!“
Фло пита за Кейти, лекарят й казва, че тя е добре: „Извършихте забележително нещо днес. Късметлии са, че сте в живота им.“ И излиза.
Шона: „Само ако знаеха ...“

Операцията на Кейти е приключила. Бил, Уил, Брук, Дона и Бил влизат при нея.
Кейти се съвзема: „Моите момчета.“
Всички са щастливи и се усмихват.

Лиам и Джъстин също влизат. Лекарката предупреждава, че посетителите са много. И те набързо излизат. Laughing
Бил решава да изведе Уил, за да яде нещо, ще се върнат бързо.

Лекарката казва, че Кейти има прекрасно семейство, те ще се грижат добре за нея. Ридж потвърждава: „Момичетата Лоуган винаги се грижат една за друга.“
Кейти иска да се срещне с донора, който й е върнал живота.

Фло не я боли много. Адвокатката им казва, че Кейти иска да се срещне с донора.
Шона увещава Фло: „Ти искаше да останеш анонимна, но това беше преди операцията. Кажи им истината.“

Дона и Брук се чудят дали ще се срещнат с донора. Адвокатката взлиза при тях и се представя, казва им, че сега ще доведат донора.
Шона влиза. Брук: „Какво правиш тук, Шона? Не може да се вмъкваш просто така. Не ме интересува защо си тук. Ще се срещнем с донора на Кейти, това е само за членове на семейството. Ако обичаш, напусни.“
Шона не иска да ги прекъсва, сигурна е, че имат много да си говорят. И те са прави – това е семеен  момент. Семейство, което включва Фло. Фло все още е Лоуган. Тя била толкова притеснена за леля си. И двете били много притеснени. И затова Фло искала да направи нещо.
„Какво нещо?“, пита Ридж, „За какво говориш?“
Санитарят вкарва количката с гръб към тях. Шона: „Кейти, запознай се с донора си.“ Драматично обръщат количката – ето я Фло. Всички гледат зяпнали.
Шона: „Дъщерята на Сторм спаси живота на Кейти.“
Кейти и Фло се гледат в очите.
Виж целия пост
# 335
Сега си е добре лицето й, да не пипа нищо. Само може да го влоши, както стана първия път.
Възможно е пак да са се скарали за пари. Не съм сигурен дали Хънтър иска прекалено много или ДиК така и не са я оценили като една от най-големите им легенди и не искат да й увеличат заплатата, както, между другото, се прави по традиция при сапунените звезди като им се увеличат годинките в даден сериал.

За 'голямото разкритие' кой е донора не съм изненадан. Този сюжет, между другото, е 1:1 изкопиран от подобен такъв от Y&R от по-рано през годината. Не само нямат креативност, ами се пресягат към каката за идеи.
Виж целия пост
# 336
........Санитарят вкарва количката с гръб към тях. Шона: „Кейти, запознай се с донора си.“
 Драматично обръщат количката – ето я Фло. Всички гледат зяпнали.
Шона: „Дъщерята на Сторм спаси живота на Кейти.“
Кейти и Фло се гледат в очите. 

Благодаря за отделеното време Flowers Rose ! Така  образно описваш събитията , че даже няма да търся някъде линк за епизода . Представям си изумените им погледи Grinning
Виж целия пост
# 337
Мерси, Ели-ТАЛ. Flowers Hibiscus Радвам се, че ти допада.
Това ми беше любимият момент вчера, защото епизодът свърши. 17 - 18 минути нищо, докато Фло се разкрие.

Следващата седмица ще видим много от майка й:
Скрит текст:
Ридж ще разбере, че Шона го е целунала.


Виж целия пост
# 338
ДиК, 14 октомври

Скрит текст:
Уайат и Сали гледат Бет в колибата. Уайат не може да намери списъка с инструкциите на Хоуп, Сали дори не знае къде са пелените. Списъкът не е под дивана.
Дъглас носи списъка с инструкциите, в чантата през рамо носи и пелените. От Сали научаваме, че Уайат винаги губи разни неща. „Особено спорове с нея“ шегува се Уайат.
Според списъка за Бет следва дрямка.
Дъглас: „Хоуп казва, че дрямката е важна.“ После подсказва, че трябва да я полюлеят на ръце. „Аз много харесвам Бет, радвам се, че е с истинското си семейство.“ Уайат му казва, че е така заради него – казал истината, бил смел.
Бет вече си подремва. Сали и Уайат си говорят, че трансплантацията е приключила . И после какво е направил Дъглас, колко смел е бил, за лъжите на Фло.
Уайат казва, че това не е момичето, в което се е влюбил, че Фло била безкрайно честна едно време. Сали казва, че сигурно го боляло.
Сали припомня, че тя и Уайат са сгодени, така че няма защо да говорят за Фло. Уайат казва, че трябва да сложи пръстен на пръста й, за да научи целият свят. И Сали започва пак да говори за Фло. Уайат казва, че били деца, когато се обичали. „Ама сега не сте“, казва Сали.
Уайат пак заявява, че Фло не може да направи нищо, за да си промени той мнението за нея.
Сали вече е изтощена от гледането на бебето, а още не са изпълнили и половината инструкции.


Брук: „Това не може да е истина. Трябва да е някаква извратена шега.“ Шона знаела, че те ще са шокирани.
Ридж подканя Шона да обясни.
Шона започва с редовното - колко били притеснени за Кейти и как Фло искала да помогне.
Брук: „И тя тайно става донор за сестра ми, като се надява на какво?“ Хоуп довършва: „Надява се, че всичко ще бъде простено и ще забравим какво е направила.“
Адвокатаката призовава за спокойствие – Фло и Кейти тъкмо са преживели операция, трябва да си почиват. Брук се съгласява, Шона не е трябвало да идва.
Шона: „Предпочитахте Кейти да не знае?“
Д-р Дейвис пристига: „Виждам, че сте се срещнали с донора.“ И като започва с едни хвалби за Фло - направо се самозабравя. Даже адвокатката я вика навън, за да поговорят. Брук върти очи на заден план.
Шона разбира, че за всички е шок, но са чули лекарката. Не трябва ли всички да са благодарни на Фло, че е дала този невероятен дар на Кейти, не е ли това най-важното?

Шона: „ Фло искаше да го пази в тайна, докато операцията свърши. Страхуваше се, че ако разберете, че тя е донорът, няма да позволите.“
Хоуп: „Тя е добра в пазенето на тайни.“
Шона: „Фло направи, каквото чувства със сърцето си, даде част от себе си.“
После Фло изнася реч: „Знам, че ви нараних, че нараних Хоуп. Всички ме мразите. Знам, че баща ми би бил много разочарован от мен. Не съм го срещала, не го познавах. Но от вас разбрах, че е бил страхотен човек, който би пожертвал всичко, за да спаси семейството си. Аз го направих за теб, Кейти. Направих го за Уил, за всички, които те обичат. Направих го заради баща си, исках той да види в мен част от себе си, исках да е горд с мен.“
Кейти я гледа мълчаливо.
Дона: „Аз не прощавам на Фло. Но поне трябва да благодарим на Фло, можехме да загубим сестра, да загубим майка. Не мога да пренебрегна това.“
Брук благодари, но няма да проси какво е направила Фло, това не изличава какво е направила. Хоуп е съгласна с нея.
Брук продължава с мъката на Хоуп: „Няма начин да забравим какво причини на дъщеря ми. Държа майка и дъщеря разделени с месеци. Не каза нито дума. Че даваш бъбрек, нищо не означава. Разбира се, че сме благодарни, че Кейти е добре. Но не променя как се чувстваме. Това не означава, че си обратно в семейството, защото ти не си Лоуган и никога няма да бъдеш.“
Кейти проговаря най-накрая: „Което причини на семейството ни, толкова болка, толкова лъжи. Няма да моля никого да те приеме или да ти прости. Но аз съм толкова благодарна заради теб. Баща ти даде живота си за мен. Заради теб отворих очите си и видях сина си отново, той получи майка си. Заради теб получих живота си отново. Баща ти може да се гордее с теб.“ Фло се просълзява и кима признателно.
Д-р Дейвис се връща и иска Фло обратно  в стаята й. Шона остава, за да каже, че е много доволна, че Кейти ще е добре, после излиза.
Брук излиза от стаята и се изправя пред Шона. Шона: „Искам да ти кажа колко се вълнувам, че Кейти е толкова добре. Надявам се, че трансплантацията ще й върне живота. С Фло се молим за това.“
Брук: „За какво още се молиш, Шона? Молиш ли се, че въпреки казаното в стаята, Хоуп и аз може да престанем да се чувстваме така. Тази малка реч, която изнесе там. Искаше Лоуган да знаят, че са ти задължени.  Вярвам, че Фло беше искрена. Но не я изкарвай светица, защото не е. Не и след това, което причини на дъщеря ми. Може да изпълзи там, откъдето е дошла. Няма значение колко органа ще дари, тя не е обратно в семейството, разбираш ли ме? А ти си виновна, колкото е тя. Затова стой далеч от мен, от сестрите ми. И стой настрана от съпруга ми.“
Ридж чува и гледа Шона.
Виж целия пост
# 339
ДиК, 15 октомври

Скрит текст:
Лиам и Уайат са в колибата. Лиам казва на Уайат, че не знае нещо за трансплантацията. И се мотае, за да повиши напрежението. Най-накрая казва, че донорът е Фло. Чак му трепереше долната устна.
Уайат е зашеметен. Било малко тъжно, тя е донор на Кейти, а семейството все още я отхвърля..
Лиам припомня, че тя също така е отвлякла дъщеря му, оставила ги да мислят, че тя не е жива. Обяснява, че Кейти е благодарна, но не всички са толкова опрощаващи, Лиам включително.

Шона и Фло са в апартамента. Фло я боли малко. Шона не е изненадана, извадили са й бъбрека. Шона е много впечатлена от Фло, тя е толкова безкористна. „Ще си помисли човек, че НЯКОИ хора ще го оценят. Ти буквално спаси живота на Кейти. А Хоуп i Брук все още извръщат привилегированите си носове.“ Това я подлудявало.
След саможертвата,  направена от Фло, те я третирали като нещо, намерено на подметките на скъпите им обувки. Фло не мисли, че майка й трябва да очаква нещо различно, но това няма значение за нея. Шона обаче не може да се примири, Брук била толкова високомерна с Фло, все едно никога не е правила грешки. Но Ридж май изпитва съчувствие към тях. „Откъде знаеш?, пита Фло. „Имам си причини“, казва Шона.
Фло счита, че двете трябва сериозно да си поговорят за Ридж, майка й трябва да престане да си фантазира за мъж, който не си спомня за целувката, защото бил припаднал, за мъж, който е омъжен за Брук. Шона не е сигурна, че той не си спомня, може да си спомня несъзнателно. Може затова така да е омекнал към тях. Шона я уверява, че Брук е много неприятна напоследък. И не е сигурна колко напрежение може да понесе бракът им.

Уайат пристига. Шона много се радва да го види и ги оставя насаме. Фло се шегува за облеклото си. Уайат й казва, че изглежда като някой, който току-що е спасил живота на някого. Пита я как е, Фло е добре, обяснява му, че обича Кейти, това е най-малкото, което можела да направи. Чувствала, че Вселената я е определила за това – да спаси нечий живот.

Ридж и Брук се виждат в офиса.
Брук казва, че Фло е изписана от болницата, тя трябвало да бъде в затвора, а не обратно в апартамента си. Ридж споменава, че видял Брук и Шона в болницата, за какво било това?
Брук просто не иска те да се промъкнат обратно в живота им.
Ридж: „Фло спаси живота на сестра ти. Изглежда се опитват. Ами ти? Никакво разбиране, никаква прошка?“
Брук не може да повярва, че той я моли за това. Тя е много благодарна, че Фло е спасила живота на Кейти, но това не променя останалото. Няма начин да приеме Фло и майка й в семейството. Ридж въздиша тежко. Брук не може да разбере защо той ги защитава.
Влиза Томас. Брук: „Какво правиш тук?“ Томас: „Работя тук.“ Брук: „Не, не работиш. Освободи мястото си, когато реши да предадеш дъщеря ми.“
Томас се преструва: „Брук, не исках да те разстройвам. Нося модели на баща си.“
Брук: „Не искаме моделите ти, Томас.“
Ридж я прекъсва: „Това е семеен бизнес и това е моят син.“ Брук: „ Няма да го награждаваме, защото е откраднал бебе.“ Ридж: „Той не го е откраднал, Бъкингам го открадна.“ Брук: „Защо не ме подкрепиш? Кажи на сина си да напусне, моля те.“ Ридж иска тя да проумее, че Томас не е извършил престъпление. Той е от семейството, трябва да се разбират. Брук го пита дали изпитва същата позитивност към Шона и Фло.
Томас се намесва: „Хора, не мога да ви гледам да спорите. Особено заради мен. Брук е права. Извърших нещо грешно и се чувствам ужасно. Исках да дам семейство на Дъглас.“ Брук му казва, че Дъглас има семейство с Хоуп и Лиам.
Томас към Брук: „И аз съм разочарован от себе си. Но трябва да ми дадеш шанс да поправя нещата.“
Брук: „Не. Никога няма да ти простя, Томас.“ Томас я гледа с опасен поглед, но стои зад гърба на Ридж, който не го вижда.
Ридж: „Какво стана с тази красива, състрадателна жена, в която се влюбих? Знаеш, че хората вършат грешки, ти също си вършила грешки, прощавали са ти.“ Брук настоява, че никога не е държала бебе далеч от скърбяща майка.
Ридж все още се заблуждава, че Томас се разкайва, Брук стояла върху облак от гняв: „Какво предлагаш?“
Брук предлага Томас да отиде в болнично заведение за умствени увреждания, за да получи помощ. Томас повдига иронично вежди. Ридж казва, че той получава помощ, но се нуждае и от семейството си.
Не могат да се разберат.
Брук отива да види Кейти преди да каже нещо, за което ще съжалява.
Томас пак каканиже, че толкова съжалявал.
Ридж е убеден, че ще измислят нещо и че Брук ще промени отношението си.
Томас и Ридж си говорят за Фло, която спасила Кейти, която била в критично положение. За Томас участието на Фло е изненада. Какво става с Брук, чуди се Ридж.
Пристига и Шона. Томас казва 2 -3 добри думи за Фло и се измъква, за да остави Ридж и Шона насаме. И подслушва на вратата. Първо няма нищо особено, но после Шона започва да припомня на Ридж за нощта в Бикини. Той бил толкова красив, нека не й се сърди. Легнала до него. Той бил Ридж Форестър, толкова отдавна му се възхищавала. И тя го целунала. (Томас се облизва зад вратата.) Шона твърди, че и Ридж я целунал. Било магическо, електрическо, не може да се сравни с  никоя друга целувка, която била изпитвала. Целувка, която никога няма да забрави.
Ридж и Шона се гледат, приближават си лицата едно към друго, като че ли ще се целунат. Но не го правят.

Томас подслушва:
Скрит текст:
Виж целия пост
# 340
Това с гадната и хилеща се физиономия на Томас  е много точно за гарнитура на сцената - подлецът слухти...
Виж целия пост
# 341
Хора, защо се преместихме пак тук? Тъкмо се радвах, че истинската тема е почти изписана за почти 1 година, и ето че се върнахме към темата, в която и аз бях разказвал.
Виж целия пост
# 342
ДиК, 16 октомври

Скрит текст:
Брук е в болницата и целува Кейти. Там е и Бил. Брук казва, че още не можа да повярва за Фло.
Кейти: „Разбирам защо и двамат се чувствате така. Но аз не мога да бъда нищо друго освен благодарна.“ Брук я уверява, че могат да бъдат благодарни без да забравят какво е направила.
Влиза Уил и носи бонбони на Кейти, пита кога тя ще се прибере в къщи. Кейти казва „Скоро“ и се прегръщат.
Бил казва, че били късметлии, че са намерили донор толкова бързо. Уил споменава, че Кейти често говори за ангели, как чичо му Сторм бил ангел. Човекът, който спасил майка му, също е ангел.
Уил и Бил ще си тръгват. Казват си, че се обичат.


Уайат и Фло още се обясняват. Уайат още е зашеметен, затова трябва да му се простят всички хвалебствия. Това е върхът на състраданието и щедростта, невероятно е благодарен. Тя спасила живота на Кейти.
Фло е срамежлива, одухотворена и безизразна както винаги – тя обича леля си и семейството. И разбира се го е направила и за баща си. Щастлива е, че могла да го направи.
Уайат прави муцунки, изразяващи разбиране и възхита.


Уайат: „Не знам дали някой може да направи нещо по-значимо.“ Не можел да си представи, че Хоуп и Брук няма да я видят в различна светлина, защото той така я виждал.
Уайат я уверява, че Бил може да не го признава, но е много признателен. Лиам още не е преодолял нещата, но той ще поработи върху него.
Уайат съжалява, че не е казал лично на Фло за годежа си със Сали.
Фло: „Трябва да те поздравя за годежа.“ Тя само иска той да е щастлив. Ако Сали го прави щастлив, това е чудесно. Но ще излъже, ако каже, че не й се иска това щастие да е с нея. Тя винаги ще го обича.


Томас още е залепен за вратата.
Шона не иска Ридж да откача, това било изцяло нейно дело. „За какъв вид целувка говорим?“ пита Ридж. „Хубава“, казва Шона. Но аз не съм те целунал, бях припаднал, твърди Ридж. Все пак ме целуна, казва Шона. И трябва да направи признанание – почувствала нещо и иска да целуне Ридж отново.


Пам изненадва Томас на вратата. „Хванах те. Мислиш, че можеш да се измъкнеш с всичко. Мислиш, че можеш всички да преметнеш, ама аз не съм просто кой да е. Аз те следя. Мислиш, че можеш да се промъкнеш тук и да откраднеш лимонови сладки от бюрото ми? Тук нещата не стоят така, млади човече. Аз съм ти леля ти Пам и трябва да попиташ.“ Rolling Eyes
Томас се извинява и Пам го черпи с лимонови сладки. Томас си измисля, че видял Куин, а тя спешно търсела Пам. „Да ме намери тогава“, нехае Пам и си стои зад бюрото.

Това била една сладка и нежна целувка, продължава Шона. „Знаеш, че съм женен, нали?“, пита Ридж. „Брук никога няма да разбере за целувката ни, това ще е нашата малка тайна.“, успокоява го Шона.
Шона е казала за целувката на Фло, но тя няма да каже на никого. Шона не може да си престави реакцията на Брук.
Ридж я пита дали наистина нещо се е случило, той не помни нищо. Шона обаче помни, като че ли е било преди 5 минути. Ще пази спомена и заради двамата, Ридж се смее. Шона: „Ооо, хубвао е да те видя да се усмихваш. Носиш такава тежест, зашото Брук мрази сина ти и ...“
Ридж я прекъсва - не иска да говори за жена си. За Шона не е проблем – и тя не иска. Пита за Кейти, Ридж изказва благодарност. Шона го уверява, че Фло е прекрасна, може би ще й даде още един шанс, а и ще убеди Стефи за същото.
Ридж получава съобщение и излиза. Пам го следва по петите, защото той трябва да подпише нещо. Томас се намъква в кабинета при Шона. „Целунала си го, целунала си баща ми“, ликува той.


Ридж отива у Брук, Брук му е пратила съобщението.
Липсват си. Брук казва, че не е същото без него, Ридж мрази, че не е с нея.
Брук: „Знам, че имам твърда позиция по отношение на Томас.“ „Така е“, казва Ридж, „Изхвърли го от къщата, от семейството, от компанията.“ Брук: „Но Хоуп не го иска около себе си и дъщеря си. А има и още нещо. Ти прекара нощта с Шона, знам, че нищо не се е случило. Но не ми харесва, че излъга. не искам пак да се случва. Сигурна съм, че има начин да преодолеем това.“ Ридж пита за сина си. Брук: „Още не вярвам на Томас, просто съм откровена. Но знам, че ще измислим нещо. За да сме сигурни, че това няма да застане между нас.“
Прегръщат се.

„Няма нищо между мен и Ридж“, твърди Шона. Томас: „Нищо освен целувка. Можеш да го подценяваш, колкото искаш, но знам, че се интересуваш от него. И не ме е грижа. Просто искам да се отърва от Брук. Тя стои на моя път, на твоя път, на пътя на Фло.“ Шона смята, че не е най-добре за Фло, ако тя тръгне да преследва Ридж, Брук ще ги намрази завинаги.
Томас: „Шона, ти ме подценяваш. Баща ми оправя отношенията ни. Той застава на моя страна дори пред Брук. Рисувам модели като луд, дори баща ми мисли, че са прекрасни.“ „Какво общо има това?“ иска да знае Шона.
Томас: „Въпрос на време е, докато стане промяната. Край с Лоуганови, Форестър ще управляват компанията. Това е възможност за теб и Фло. Но няма да стане, ако Брук е още в картинката, ако е в живота на баща ми. А това и двамата с теб не искаме.“
Шона: „Томас, това е смехотворно. Ти преувеличаваш значението на целувката.“
Томас: „Дали? Ако ти изхвърлиш Брук оттук, ще ти бъда признателен завинаги.“

Докато Ридж и Брук се прегръщат се, чува се гласът на Томас: „Брук и Лоуган няма повече да вземат, което поискат. Сега, когато баща ми е вън от къщата, е време да се нанесе ударът. Време е за разплата.“

PS  @Georgi_Ivanov1996    Аз се преместих, защото от 2 - 3 седмици тук е по-"user-friendly". Simple Smile
Виж целия пост
# 343
ДиК, 17 октомври

Скрит текст:
Брук отива в колибата при Хоуп, надявала се да види внучката си. Хоуп и казва, че Бет е „по задачи“ с Лиам. Дъглас е в библиотеката с Ерик.
Брук пита дали Хоуп се е чувала с Фло. Изглежда, че Фло се опитва да изкупи вината си. И двете са благодарни, но това не изтрива другото. Брук пита, защото има новини за Бъкингам. Рийз се е признал за виновен, поема отговорност, скоро ще знаят присъдата. Очевидно Рийз ще е в затвора за много дълго време. Двете се прегръщат.
Според Брук Шона и Фло също трябвало да се изправят пред съдията. Не знае кое я дразни повече. Шона, която счита, че Фло трябва да бъде приета обратно в семейството. Или Томас, който изобщо не мисли, че трябва да заслужи прошката им. Но Хоуп трябва да се концентрира върху живота си и да бъде майка. Двамата с Лиам са невероятни родители.
Брук повдига закачливо вежди: „Мислиш ли за следващата стъпка? Да вземеш решение за връзката ви.“
Хоуп казва на Брук да не се тревожи, тя и Лиам имат предостатъчно време за тях двамата: „Да не би да питаш дали Лиам ми е предложил? Дори не ни е минавало през главата.“
Брук: „Не мислиш ли, че трябва?“ Хоуп я успокоява, тя не се нуждае от пръстен, за да знае, че Лиам е отдаден на нея и семейството им.


Лиам се отбива с Бет при Стефи. Извинява се, че не се е обадил, но бил сигурен, че не е от значение. Стефи е възторжена, държи Бет на ръце и я целува.
Лиам и Стефи си играят с децата. Стефи пита дали Хоуп знае, че е довел Бет. Лиам увърта, че били навън, имали малко време. Не, Хоуп още не знае. Стефи не вярва, че просто са били наблизо, Хоуп също няма да повярва. Лиам: „Всички искаме момичетата да са близки. Кели и Бет са сестри, трябва да растат заедно. “ Сега нещата са се успокоили. Ще бъде по-лесно.
Стефи е леко скептична - минало е доста време, чуди се дали Хоуп не иска да пази Бет само за себе си.
Лиам каза, че Хоуп наваксва за много изгубено време. Стефи разбира като майка. Лиам знае, че като са взели Бет, за Стефи е било ужасно, но тя не е направила нищо лошо, не са се опивали да я наранят.
Лиам: „Знам коя си за Бет, че я обичаше, че се грижеше за нея. Знам, че Кели й е сестра. Ще направя всичко възможно, за да бъдеш в живота й, обещавам.“

Децата са по леглата.
Стефи: „Бет се чувства у дома тук. Не че не се чувства така с теб и Хоуп. Разбирам защо трябваше да я вземете. Толкова бързо стана, в един момент ти гледаш свидетелството за раждане, а в следващия е изтръгната от ръцете ми. Все едно загубих друга Фийби.“
Лиам: „Хоуп не мислеше от тази гледна точка.“
Стефи знае: „Тя искаше дъщеря си. Просто ми се иска да ми съчувстваше повече.“ Лиам я потупва по ръката, тя го гледа малко особено.
Стефи: „Старая се да остана позитивна. Всички казват, че ще отнеме време. Едни дни съм добре, други съм объркана. Събуждам се през нощта, не чувам Фийби по монитора, после осъзнавам, че е в безопасност.“ Лиам съжалява, че не е бил до нея, за да я подкрепи. Тя и Кели са негово семейство, Стефи не бива да се съмнява.
Стефи: „Не се съмнявам, но разбирам, че трябва да си до Хоуп и Бет. Толкова много се промени, дори името й се промени, ти си единствената константа в живота й. Гледам тази снимка (Лиам и Стефи на стената) и се чудя какво искам от живота. И знам, че искам да съм щастлива. Не мога да осмисля какво направиха Бъкингам, Фло и брат ми. И на всичкото отгоре баща ми иска да простя на Томас. Не мисля, че сега мога да го направя.“
Лиам може да й помогне: „Ще бъда тук за теб и Кели.“
Стефи: „Вярвам ти, но ти живееш с Хоуп. Ако решиш да останеш с Хоуп и Бет, аз ще съм добре. Когато истината излезе наяве, всички предполагаха, че вие с Хоуп ще продължите, откъдето бяхте спрели. Че нашето време заедно не е съществувало. Но не е така, беше чудесно. (Лиам прави физиономии като ... Лиам.) Можехме да имаме прекрасно семейство.“ Лиам гледа замечтано (отново като Лиам).
Стефи изведнъж: „Лицето ти ми казва друго. Лиам, възможно ли е? Можем ли да го направим отново?“


Томас влиза в апартамента (на Вини) и се среща със Зоуи в коридора (без риза е и лъщи). Зоуи пита защо той е в нейната сграда. Тя живее там, само това могла да си позволи. Томас казва, че е при приятел. Зоуи го пита дали семейството му няма свободно имение, където да отседне. Томас я уверява, че не много места са отворени за него в момента.
Томас кани Зоуи да влезе: „Изглежда, че нещата са били зле и за двама ни.“ За Зоуи нещата са наистина зле -  не може да намери работа и няма пари. А и баща й получил максимална присъда.
Зоуи: „Мразя, което направи. И заслужава справедливост. Но съжалявам, че съм част от това. Той ми е баща, така че чувствам, че трябва да го подкрепям.“
Томас е съгласен – семействата трябва да се подкрепят. Ама нали се интересува само от себе си: „Ако Брук постигне нейното, аз няма да имам семейство, няма да имам работа и дори няма да имам детето си. Брук мисли, че той е по-добре с Хоуп и Лиам. Баща ми знае, че не съм, откраднал бебето от Хоуп, това беше баща ти.“
Зоуи се опитва да каже нещо, но няма да стане с Томас: ‚Можех да я направя щастлива. Но това няма значение. Ако Хоуп иска да прекара живота си с мъж, който никога не й е бил изцяло отдаден, няма проблем. Имам по-важни неща, за които да се тревожа.“

Зоуи: „Томас, ти беше обсебен от Хоуп, беше решен на всичко, за да се ожениш за нея. И сега не искаш да имаш нищо общо с нея?“ Томас се облича най-накрая.
Томас: „Няма да бъда в изгнание от семейството си. Ти може и да си доволна да живееш така, аз не съм.“
Зоуи не мисли, че той има голям избор, Хоуп и семейството й няма да му простят.
Томас: „Няма да ми простят. Трябва да намеря друг начин. Единствената власт, която другите имат над нас, е властта, която им даваме. Лоуганови може да не мислят, че принадлежа, че съм чудовище, но не трябва да го понасям. Аз съм Форестър. Те са Лоуган. Ако Брук си мисли, че може да се отърве от мен, по-добре да си помисли отново.“
Зоуи казва, че вече не е с Ксандър.
Томас: „По-добре си без него. Без него или Фло.“ Зоуи: „Тя ни предаде веднага, когато я хванаха.“ Томас: „Въпреки че нейното име беше на свидетелството за раждане. Ще ти издам една тайна.
В семейството ми става революция. Баща ми не се е отказал от мен, иска примирие. Брук не иска, тя иска да бъда наказан, но тя ще е тази, която ще си плати. (На хладилника има закачен списък „Вън/вътре“) В коя част на списъка искаш да си, Зоуи? Ще го направя много лесно за теб. Не искаш да си „Вън“, не искаш да си там с Лоуганови. Достатъчно дълго са били проблем за семейството ми.“

Виж целия пост
# 344
ДиК, 18 октомври

Скрит текст:
Шона пак се появява при Ридж във ФК. Ридж пита дали може да направи нещо за нея. Това е нееднозначен въпрос, флиртува Шона.
Ридж се хили като тиква.
„Ако се чудиш как минах покрай охраната...“ Ридж не се чуди, сигурно е очаровала Чарли отново. Шона първо се е уверила, че колата на Брук не е на паркинга.
Късметлийка е, има го само за себе си. Е, и двамата са късметлии, тъй като тя е там. Шона: „Още някой знае за цлувката ни - Томас.“ Ридж не изглежда очарован. Шона е кратка – Томас ги подслушал. Ридж е изненадан, че Томас не е бил разстроен.
Шона: „Томас те обича и уважава прекалено много, за да бъде разстроен заради теб. (В това няма никакъв смисъл.) А сега си и единствен на негова страна.“
Ридж иска да е сигурен, че няма недоразбиране. Шона иска да разведри настроението: „Искаш да си сигурен, че Томас не си мисли, че имаме афера.“ Ридж не иска, на Томас му е трудно в момента. Всички жени Лоуган го мразят. Ридж се опитва да го подкрепя. Томас трябва да знае, че може да разчита на Ридж, а не да си мисли, че Ридж е разсеян заради ново лъскаво нещо.
Шона разбира, че семейството е най-важното за него. Ридж говори колко е важно. Шона се приближава към Ридж и го зяпа, ще го изяде с парцалите. Слага ръката си на рамото му: „Може да бъркам, но не мисля, че Хоуп и Брук съчувстват на това, което преживява Стефи.“Стефи се разхожда с Бет из дневната, говори й за времето, когато е живяла там. Татко й знаел колко я заболяло, когато трябвало да я пусне да си отиде, още боляло. Нещата с татко й щели да се променят.

Хоуп пита Лиам дали е оставил Бет със Стефи. Лиам май не усеща накъде духа вятърът.
Стефи праща съобщение на Лиам, че му благодари. Хоуп го вижда и казва на Лиам, че трябва да се погрижи за нещо. И излиза.
И отива при Стефи, за да вземе Бет и да й каже нещо важно – видяла съобщението (имало целувки и сърце), Стефи трябва да знае, че Лиам вече не е неин, Лиам живее с нея. (Стефи я гледа леко надуто.) Стефи знае къде живее Лиам. Хоуп иска само да бъде с дъщеря си, да навакса за изгубеното време. Без допълнителна драма и натиск от страна на Стефи.
Стефи не притискала никого. Хоуп и Лиам може да са семейство, но тя, Кели и Лиам също са семейство. „Живеехме тук с Фийби. Ти настоя за това. Всичко беше добре и после се разпадна. Ти взе това малко момиче, което аз обичах като свое.“
Хоуп: „Бет не беше взета от теб, тя беше открадната от мен.“ Стефи знае това и много й съчувства: „Но аз също й бях майка, обичах я. Ти не разбираш, че я изтръгна от ръцете ми. Ти я взе от Кели и мен. Отне сестра й. Ти мислиш ли за дъщеря ми или мен? Болката, която преживяваме. Не, защото ти си Лоуган, а това е, което Лоуган правят - вземат, вземат и вземат. Това е всичко, което правиш - вземаш. Особено от семейството ми.“
На Хоуп не й се вярва, че Стефи напада семейството й, като изкарва стари истории.
Почват да си го мерят – едната имала дъщеря с Лиам, другата също имала дъщеря с Лиам.
Стефи давала пространство на Хоуп, за да е с дъщеря си и Лиам. Но и Кели се нуждае от баща си, той я обича.
Хоуп не твърди обратното, но:  „Лиам вижда бъдещето си с мен.“ Стефи: „Сигурна ли си в това? Не избързвай.“ Хоуп: „Защото нямам пръстен? Знаеш как звучи това, Стефи. Че още можеш да го преследваш.“ Гласовете се повишват, всяка си грачи нейното си.
Лиам влиза: „Какво става?!“ Лиам пита Хоуп защо говори на Стефи така. И й обяснява как се чувствала Стефи и защо, той трябвало по-често да води Бет при нея. Защо не можела да прояви повече съчувствие?
Хоуп чувства състрадание. Тогава трябвало да уважава решението на Лиам, който довел Бет при Стефи.
Хоуп иска от Лиам окончателен отговор – на кого принадлежи сърцето му. Той и Хоуп са влюбени и жевеят заедно. Това не означава, че няма да вижда Кели. Но те имат романтична връзка, Лиам и Стефи просто са родители на Кели. Лиам не трябва да подвежда Стефи, а да й го каже веднъж и завинаги.
Стефи се подхилква надменно, а Лиам прави неописуеми физиономии – трябва да изглежда невярващо, ама май нещо го боли.
Лиам не казва нищо и се криви, а Стефи гледа тържествуващо.


Толкоз беше примирието.


Зоуи счита, че Томас е сериозно напрегнат. „Ти нямаше ли да си, ако някой иска да те отстрани от собствения ти живот?“ пени се Томас. „Приключил съм с това сборище на вещици. Искам всички Лоуган вън от компанията, това започва с Брук далеч от баща ми. Брук ме бутна от онази скала. Тя можеше да е в затвора сега. Опитах се да оправя нещата, да я предразположа отново. Тя направи ли същото – не. Нещата стават по-зле – Томас се нуждае от психиатър, Томас трябва да се махне, Томас не става за родител. Това показва каква е Брук. И какво ще направят Лоуган, ако някой им застане на пътя."
Зоуи: „Разбирам, че си гневен на Брук. Ама наистина ли си толкова ядосан на Хоуп или просто гроздето е кисело?“
Томас: „Не ме е грижа, че Хоуп е с Лиам. Бих казал, че тя и Лиам се заслужават, ако не бяха Кели и Стефи. За мен Хоуп е още една Лоуган.“
Зоуи: „И затова искаш да я отстраниш от Форестър. Ами Брук, тя все пак е жена на баща ти.“
Томас: „Не е чак толкова страшно, баща ми вече се изнесе. Живее със Стефи заради Брук. Тя е толкова отвратена от мен, че това е проблем за тях. Смятам да останат разделени за постоянно.“
На Зоуи не й се вярва – Ридж и Брук цял живот се борели, за да бъдат заедно. Един вид това е тяхната съдба.
Томас: „Може да има друга жена в живота на баща ми.“
Томас разказва историята на Ридж и Шона в Бикини. (Тази история сигурно е преразказвана вече 100 пъти.) Томас знае, че нищо не се е случило, но Шона си пада по баща му. Колкото повече Брук го отблъсква, толкова повече го тласка в ръцете на Шона.
Томас: „Гледах Лоуган да проникват във Форестър с години. Първа беше Брук. Баща ми, майка ми, сестра ми, всички бяхме щастливи. И Брук открадна баща ми. Точно това прави и Хоуп сега на сестра ми с Лиам. Тя е също като майка си. Не ги е грижа, че ни нараняват, че майка ми беше наранена, че сестра ми беше наранена, че аз бях наранен. Искат да приклещят някой мъж. За Хоуп това е Лиам. Но той и сестра ми имат дъщеря. И се моля, че той ще осъзнае, че неговото място е там – със Стефи и Кели, а не с Лоуган.“
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия