Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Пазаруване от Notino.bg и Parfimo.bg - 11 тема

  • 78 726
  • 624
# 300
Днес, след едномесечно забавяне по вина на неадекватните служители и ръководители в Парфимо, най-после ми пристигна поръчката на 2-та парфюма на стойност 170 лв. Както бях писала, след като им "спретнах" културно скандалче, все пак реших, че в интерес на доброто ни сътрудничество до момента, трябва да им дам втори шанс. Е, не трябваше и дълбоко съжалявам за наивността си. Изгубената ми УЖ поръчка /тестер, парфюм и подарък/ реших да направя отново. Тъй като тестерът на парфюма беше свършил и нямаха друг, реших да поръчам парфюма, който беше с 40 лв. по-скъп, като ми обещаха компенсация от същия подарък /несесер и боди лосион/+ 3 мостри на парфюми. И след точно месец въртели какво мислите, че получих? Поръчката, но без обещания подарък. Кажете ми, при тази огромна конкуренция на пазара в момента, колко нагъл трябва да си, за да се подиграваш така с лоялните си клиенти, които на всичко отгоре са ти правили и добър оборот през последните 2-3 години! Те съвсем се самозабравиха и колкото и да си подобряват сайта, с това отношение и некомпетентни служители до никъде няма да стигнат! Срам за Парфимо! Ако не искате да побелявате преждевременно, не ползвайте този сайт! Rage Tired Face
Виж целия пост
# 301
Ох, очаквам и аз с огромно притеснение един Сюблим балкис от Парфимо и съм се зарекла, ако не е читав, връщам го и забравям този сайт.
Виж целия пост
# 302
Ох, очаквам и аз с огромно притеснение един Сюблим балкис от Парфимо и съм се зарекла, ако не е читав, връщам го и забравям този сайт.

За читавото - читави са, никога не съм имала издънки, включително и сега, а имам наистина доста покупки от тях, включително и Шанели, които са едни от най-ментосваните парфюми - няма повод за притеснение! Проблемът при тях е, че не са коректни и изобщо не им пука за клиентите им - обещават два пъти едно и също, а на практика става друго, каквото на тях им изнася и дори не им е неудобно, не считат за необходимо да се извинят - за компенсация някаква изобщо не може и да става въпрос! Frowning1
Виж целия пост
# 303
Аз имам издънка с тях, писала съм тук за един Анник Гутал, който от кутията до течността вътре беше менте и то най-долнопробно. Та си имам обица на ухото и затова се зарекох, ако сгафят отново. Иначе съм писала и възторжени отзиви за парфюми, които са си заслужавали, ама няма да си играем на "тука има, тука нема".😈
Виж целия пост
# 304
И аз имам, след много поръчки, едно менте от тях (не казвам, че те са виновни, може склада, доставчика, знам ли), но отношението им след като им казах, беше уникално грубо. За връщане въобще не говорим! Все едно бомба ще им пращам Grinning ... че ме и блокираха за неположителен отзив, имам бан, което ми спестява някой-друг лев всъщност Stuck Out Tongue Winking Eye
Виж целия пост
# 305
И аз съм с блокиран профил, защото им казах, че ще се обърна към КЗП. Smile Очевидно бяха сгрешили цена на парфюм, който поръчах. Траеха си, докато не ги потърсих аз.
Виж целия пост
# 306
Ох, колко са нагли тези! И ние имаме такъв случай и вече даже не отварям сайта им. При толкова много конкуренция, това отношение е недопустимо!
Виж целия пост
# 307
Нотино имат 20 процента отстъпка днес, ако се интересувате. С код flashbg.Не съм гледала, дали да вдигнали цените, обаче.
Виж целия пост
# 308
Нотино имат 20 процента отстъпка днес, ако се интересувате. С код flashbg.Не съм гледала, дали да вдигнали цените, обаче.

Ами нямат, реших дапробвам, въвеждам кода, но нищо не се получава. Frowning1
Виж целия пост
# 309
и при мен не работи кода за отстъпка .....
Виж целия пост
# 310
Пълни мизерници, обявяват несъществуваща промоция. И при мен кодът не работи.
Виж целия пост
# 311
Работи. Само чрез отвеждане през линка от мейла, само на определени продукти лови. Обаче тези на които лови, стават на уникални цени. Давам пример нишов парфюм струваше 170 лв. преди време, дебна го постоянно. Сега е на промоция за 93, а с кода пада на около 74 лв, което е без пари точно за този парфюм, защото той е спрян от производство и доскоро цената му беше сериозна онлайн. Не съм проверявала дали е върнат в производство.
Виж целия пост
# 312
Аз пробвах на три продукта, не става дори през мейла. Промоцията не е обявена коректно. Трябва да изпишат, кои продукти са в промоция, а не да работи само при тези, които са с високи цени, някои по-високи дори от магазините или пък само на нишовите.
Виж целия пост
# 313
Я виж тук.
https://www.notino.bg/flash-sale/?utm_source=47975-newsletter_BG … ail_41_5-20181014

Аз поръчах без проблем. Има много изгодни неща след намалението например сета с чантичката на Ели Сааб.
https://www.notino.bg/elie-saab/girl-of-now-podarchen-komplekt-i/
Виж целия пост
# 314
Ами, не. И при мен не става.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия