Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Бригада "Нов дом" - 3

  • 61 882
  • 749
# 735
Не че е бедна общината, но много се краде и от всичко. Другото е безхаберието. Това има, това са дали. На никой не му пука, че хора ще живеят там.
Две сами жени не виждам как биха се справили изобщо с ремонт на такова чудо.
Виж целия пост
# 736
На мен ми се иска извън София да започнат да ремонтират. Разбирам, че снимки в други населени места вдигат разходите, но все пак България не е само София.
Виж целия пост
# 737
Имало е случай на околни градчета да ремонтират,но наистина би било добре да се ремонтират и в други градове Simple Smile
Виж целия пост
# 738
Може да имат някакви съображения да е или в София, или около града. Може бригадата да не иска да пътува, че е свързано с разходи - път, хотел, а те работят безплатно. Кой ги знае.
Няма да има още епизоди тази година, така ли?
Виж целия пост
# 739
Няма! 
Приключиха риалитита на би ти ви до есента.

Чакаш 15 септември и Фермата.   Дотогава  по Бтв само турски сериали от 20 до 22.30 ч. .
Виж целия пост
# 740
Аз разбрах, че това е последният епизод за тази година. Иначе пък да, най- вероятно не им е удобно на бригадата поради споменатите причини, но пък идея е и да организират още една две бригади за други градове и пак да има щастливи хора.
Виж целия пост
# 741
Излагат се вече с тези турски тъпизми,за други сериали пари ли нямат Angry
Виж целия пост
# 742
Да, бе, отврат са тези турски сериали. Толкова ли не могат един нормален, смислен игрален филм да пуснат. Само сериали и реалити формати. Съвсем затъпяха хората от теми за храни, Биг брадъри, интриги и простотии.
Виж целия пост
# 743
Нищо, свързано с манджи няма да гледам аз, аман вече. Готвенето ми е най- омразната дейност.  По- добре турския сериал, хах Simple Smile
Виж целия пост
# 744
На работниците от бригадата им плащат, както и на целия екип. Може би продуцентите имат съображения да не харчат пари за път и хотели.
Виж целия пост
# 745
За съжаление,момиченцето, болно от Синдром на Даун и левкемия, чиято история даваха на 10 май в "Бригада Нов дом" е починало Sad

https://gospodari.com/mobile/%D1%82%D1%80%D0%B0%D0%B3%D0%B5%D0%B … videom171789.html
Виж целия пост
# 746
Тази жена Наташа която повечето плюете    не знаете през какво е минала в живота си нито има нещо гнило тя просто обича децата а тази къща я купи почти разпаднала се какво да ви кажа обуйте нейните обувки и минете по нейния път до финала обаче трудно ще издържите.нейната племенница Лилия.
Виж целия пост
# 747
Здравейте, имате ли някаква информация около това реалити  "Бригада нов дом",  дали е реално или е за "наши хора",  някакви координати , как се кандидатства и как се стига до този кастинг?

Благодаря предварително.
Виж целия пост
# 748
Какво значи за наши хора, тези хора наистина живеят в мизерия, така че едва ли са хора на някой. Доколкото знам, се свързват с общините и от там им подават семейства, немалка част от жилищата всъщност бяха общински. Не пречи да се свържете с предаването и да пробвате, но не съм чувала да има кастинги.
Виж целия пост
# 749
Има контакти за връзка с предаването. Има и такива, подадени им от съседи, роднини, от общините. Доколкото може да се гледа тенденция - предпочитат да помагат на самотни и многодетни родители. Голяма част от тях са хора, които наистина са се опитали да подобрят условията си, но не успяват. И аз не мога да си представя на кого може да са тези хора, живеещи в пълна мизерия. За някои имаме съмнения (ако се върнете назад в темата), че са подадени от общините и малко се получава безплатен ремонт на общинско жилище, но не е имало случай на семейство, което да изглежда "с връзки", всички наистина са живели при лоши условия.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия