Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Лятна на Мамите от ИБ

  • 40 276
  • 578
# 495
Оня ден имаше истерия за едно пластмасово корабче в Лидл, може и за хеликоптер да е било. Не че го видя, ама да го има щото е шарено. В Джъмбо не влизаме с децата.
Виж целия пост
# 496
Онзи ден влязохме в китайски мол с баща ми и децата. След това екстремно преживяване, той се зарече, с повече с тях в магазин - никогаж. Навит бил сам да ги гледа вкъщи, но не и за пазаруване Grinning Иначе ние винаги с тях ходим за хранителни продукти - било то квартален магазин, пазара, Кауфланд/Лидл. Понаучили са се. Но за дрехи, при което има мерене, пробни, липсват колички - екшънът е пълен. Преди няколко дни загубихме малкото в Джъмбо. Верно, беше за 10 минути, но ММ още не се е съвзел от шока, повече там не иска да влиза.
Виж целия пост
# 497
Ивейн вече е смея да кажа голяма девойка, като изключим постоянното искане да се "купва" нещо и играчки след градина, друото- бива, разбрано човече е в по голямата част от денонощието. Обаче сега ще се види за какво иде реч с тея близнаци дето се задават на хоризонта, хаха Wink Дано поне са като нея кротички бебета.
Виж целия пост
# 498
Бени, голямо приключение е било.
Виж целия пост
# 499
Аз така бях загубила Дени зимата в една пробна в магазин за дрехи.Влизаме аз,кръстницата му,приятеля и и двете деца.Изведнъж децата изчезват,а ние продължаваме да мерим дрехи и не забелязваме.По едно време тръгваме да ги търсим,не ги намираме никъде и вече изпадаме в паника и изведнъж ги чуваме да се смеят в пробната.Казвам Ви идеше ми да го пребия туй дете,а то се хили насреща ми.
Виж целия пост
# 500
Момичета, почерпете се за здравето на Дени.Днес става на цели 6 годинки.Да ми е жив и здрав и много щастлив.
Виж целия пост
# 501
Да ти е здрав рожденика, Дани! Повече да слуша, за да се гордееш с него.
Виж целия пост
# 502
Да е жив и здрав!!!
Виж целия пост
# 503
Дани да ти е много здрав младежът, щастлив и колкото  е възможно послушен. Прекрасен ден и празник ви желая!
Виж целия пост
# 504
Жив и здрав да е Дени! Весел празник!
Виж целия пост
# 505
Да е жив и здрав Дени и весел празник и от мен!
Виж целия пост
# 506
Благодаря на всички за пожеланията.
Купона беше днес и мина чудесно,въпреки че не дойдоха всички поканени деца.Дени много му хареса всичко и догодина живот и здраве пак може би ще е на същото място.
Виж целия пост
# 507
Абе, слънца, тук никой ли не е писал, друга тема ли има?
Виж целия пост
# 508
И аз се чудех защо замря.
Виж целия пост
# 509
Няма друга.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия