Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Спорт за тийнейджъри

  • 4 409
  • 5
Flowers HibiscusFlowers HibiscusЗдравейте , искам да Ви попитам дали някой знае някоя школа (спортна гимнастика) за тинейджърска възраст защото синът ми много се е запалил и отчаяно се опитва да си намери школа ,но заради възрастта не се справя много добре .Предполагам ,че децата в този вид спорт започват от 6годишна възраст защото организмът
на детето е по-пригоден за тази вид дейност.

Ще се радвам, ако ми помогнете! Sparkling Heart
Виж целия пост
# 1
Нали не целите участие в състезания?
Иначе с г има в НСА, Академик и още едно две места.
Всички школи вземат желаещи деца, независимо от възрастта.
Дъщеря ми ходи няколко пъти на худ. гим. като беше на 12, ама нещо й мина мерака.
Виж целия пост
# 2
На 4 тръгват на спортна гимнастика.Аз я заведох на 7 и нямаше смисъл.Просто е нелепо спрямо другите.На Герена бяхме.
Сега сме в леката атлетика.По добре там вижте или нещо друго..
Виж целия пост
# 3
Нищо нелепо няма, но като цяло малко деца започват спортна гимнастика в тази възраст и трудно ще намери група, която да му пасне. Освен НСА и Академик, групи има и в Раковски. Вижте в НСА ако мястото ви е удобно. В Академик май няма добре оборудвана зала.
Виж целия пост
# 4
Само да ви кажа. Дъщетя ми почна лека атлетика в НСА. Тя е спортен тип, бързак и мисля че много й пасна, въпреки че е почти на 14.
Виж целия пост
# 5
Близначките на 11 г ходеха на спортна гимнастика в НСА. Може да проверите. Би трябвало да няма проблем да играе там, стига да не и пречи, че има по-малки деца или че част от тях са напред с материала.
Моите отново се замислят да почнат да посещават заниманията там.

Този момент и на мен ми е много неприятен. Вече от няколко спорта децата се отказаха по простата причина, че те искат да тренират за удоволствие и за движение. Само, че в даден етап учителите или почват, ако са на подходяща възраст да ги натискат да тренират сериозно и те се отказват, защото не искат или нямат възможност или ако останат и посещават рядко заниманията със стандартните групи спират да научават нови неща и отново се отказват. Това се случи и с плуването и с кънките и със спортанта гимнастика..
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия