Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Абитуриентка в омагьосан кръг..

  • 9 949
  • 77
# 30
Това е индивидуален процес, да. Аз лично най-много съм била мотивирана, когато съм влюбена. Стигала съм до 50 кг на 165 ръст. За съжаление кратко ни държат тия емоции. Или пък трябва да попаднеш на някой, който да те стяга. ММ винаги казва, че му е жал като съм на диета и ми опуска фронта
Виж целия пост
# 31
Режимите не винаги могат да се спазват необходимо е да си много сериозен, дисциплиниран за да не се поддаваш на изкушения особено на тази възраст, в която си плус трябва семейството да те подържа.
Виж целия пост
# 32
Сети се трима гладни мъже как ме поддържат
Виж целия пост
# 33
Това е индивидуален процес, да. Аз лично най-много съм била мотивирана, когато съм влюбена. Стигала съм до 50 кг на 165 ръст. За съжаление кратко ни държат тия емоции. Или пък трябва да попаднеш на някой, който да те стяга. ММ винаги казва, че му е жал като съм на диета и ми опуска фронта

Да, бе да.
Значи трябва поне в петима да се влюбя  Joy Joy Joy
Сериозно, влюбването никога не ме амбицирало да отслабвам. Други неща ме мотивираха да сваля тия 35 кила. Имам още 10.
Винаги съм смятала, че ако някой не ме хареса пълна и да отслабна няма да има смисъл. Би могло при отслабване да има харесване от ответната страна, но това е несериозно, защото е на база външен вид и не си струва усилията.
Виж целия пост
# 34
Тук не става въпрос да свалиш килограми, за да харесаш на някого. Просто, когато си влюбен организмът ти пее (образно казано), храната не ти е нужна за утеха и разтуха, а искаш да се усъвършенстваш непрекъснато (поне при мен е така). А теб какво те мотивира?
Виж целия пост
# 35
А теб какво те мотивира?

Цял живот бях дебела. Никога не съм напипвала кокалите си. Вече ми поникнаха  Laughing Дисковата херния ме мотивира и възможността да се обзаведа с диабет.
Дисковата не може да се излекува, та реших килата да махна. Не е приятно да седиш по цял ден вкъщи и да молиш близките да ти обуят чорапите, гащите или да те измият. С болна щитовидна, висок инсулин, пак успях. Няма невъзможни неща.
А колкото до любовта - там не ми е вървяло никога, така че не е нещо, което да ме мотивира.
Виж целия пост
# 36
Съвсем противоположни характери сме. Ти си явно от тези, които се мотивират от трудности, докато аз съм точно обратното - мотивирам се от успеха. И аз се обзаведох с доста неприятни страдания (главно на нервна почва).  Всички непрекъснато изискват от мен и все не са доволни, все някой е пропуснат.  Като видят, че са прекалили и дават заден ход, извиняват се, опитват се да ме поглезят с нещо (сладко). Някак не мога да се организирам и да знам, че разполагам с времето си  и имам някакъв, макар и много приблизителен режим. Това в момента ми унищожава всякаква инициатива за слабеене. А и живея в много голямо напрежение, просто не мога да се успокоя и на моменти не разсъждавам хич трезво. Онзи ден гледах по телевизията едно предаване за интелигентно отношение към емоциите, което ми направи много силно впечатление и което ми липсва страшно. Казваха, че ако човек съумее да реагира интелигентно емоционално ще доживее спокойно до дълбока старост без болести
Виж целия пост
# 37
Предполагам е така.
И как се реагира интелигентно към стресови ситуации?  Laughing
Виж целия пост
# 38
Не разбрах точно, но да не се оставиш да те повалят. Напр. моята съседка, когато почина мъжът и няколко дни ви като куче, крещя из тях, какво не прави, след това се оправи и е кукуряк. Когато почина вуйчо ми, майка ми не проля и сълза, но след година го последва.
Виж целия пост
# 39
Това, че не е проляла сълза, не значи, че не е страдала.
То затова са и сълзите. Да облекчат. Хубаво е да се реве.
Виж целия пост
# 40
Точно това е интелигентната реакция - да успееш да изхвърлиш мъката от себе си преди да ти е нанесла поражения.
Виж целия пост
# 41
Може и така де.
Но не винаги помага. Понякога ми се е случвало да рева и да не се чувствам никак облекчена.
Виж целия пост
# 42
Всеки има различна реакция. Аз съм много против това като кихнеш да тичаш при психолог, но може би биха били полезни в някои случаи. Моя приятелка преживя тежка загуба и непрекъснато е при някакви такива, казва че има ефект, но е много бавен (и аз мисля спорен)
Виж целия пост
# 43
Мария я бих посъветвала да иде на лекар, а може би и на психолог и да си промени начина на живот, да бъде физически активна. С 1200 ккал, сезонни зеленчуци, горски плодове, леки супички и 20-40 мин бързо ходене на ден на тази възраст би трябвало лесно да отслабне.
Виж целия пост
# 44
Минаваш на протеини(чисти) + зеленчуци и плодове и си намираш фитнес треньор. Друга формула няма. +Много вода.
И задължително козметика за кожа, иначе рискуваш да отслабнеш бързо и да се сдобиеш с увиснала кожа.
За 3 месеца на този режим, с поне 6 тренировки на седмица, можеш да свалиш около 20кг.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия