Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Какво се случва

  • 1 201
  • 2
Здравейте, на 16 години съм и имам пролапс на моралната клапа 1степен. Знам не е нещо серизозно, ходя на преглед всяка година и всичко за сега е окей, но днес нещо ме притесни и реших да ви пиша. Преди да почна разказа ще вметна ще пуша до 10цигари на ден, не тежки. Днес в училище имахме празник по случай 1юни и изиграх няколко хора беше топло и слънчево, отидох до тоалетна и там ми стана доста лошо....започна свиване в областта на сърцето заглъхване на ушите и размазване на погледа беше ужасно разбира ми след няколко минути сега чувствам някаква тежест, страх ме е да кажа на майка ми защото не искам да я притеснявам. Въпроса ми е възможно ли е да е ит цигарите или пък от преумора. Притеснена съм защото до сега не ми се е случвало
Виж целия пост
# 1
Каквото и да е - кажи на майка си.Ще отидете на лекар и ще кажеш симптомите, ако трябва изследвания и някакво лечение.За цигарите...не би трябвало да пушиш, това по никакъв начин не ти помага на развитието и здравето.Не крий от майка си, защото би се притеснила повече, ако се окаже нещо по-сериозно от прилошаване.
Виж целия пост
# 2
На мен ми звучи като прималяване от ниско кръвно, което може да се причини от цигарите, но това стягане в гърдите не е характерно. Кажи на майка си и отидете на преглед.

Цигарите ги спри, на 16г. тялото ти все още се развива, а те пречат на този процес + цялостно увреждат здравето, и най-вече дробове и сърце.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия