Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Фотошоп от телефон,възможно ли е?

  • 5 028
  • 6
Здравейте,искам да сложа няколко снимки направени на не особено красив фон,на горски пейзаж,плаж примерно или някое друго хубаво място. Не разполагам с компютър,само с телефон. Възможно ли е да стане и с коя програма? Намирам някакви коректори,но не се получава добре и прекалено много си личи. Да поясня,НЕ го правя от кифленска гледна точка Simple Smile Хубав ден
Виж целия пост
# 1
Дъщерята беше свалила Adobe photoshop fix
Виж целия пост
# 2
Това и на компютър няма да се получава добре и ще си личи, ако не познаваш функционалностите на този тип програми и никога не си се занимавала с това. За да изглежда добре и поне малко реалистично тази манипулация изисква доста умения и "поглед".
Виж целия пост
# 3
Не мисля, че на телефон ще стане. То на компютър не е лесно да се направи. Казвам го от опит, това работя, по цял ден обработвам снимки на фотошоп и смея да твърдя, че имам компетентно мнение.
Виж целия пост
# 4
Зависи какво искаш да постигнеш със снимките. За телефон има Photoshop, разбира се с доста орязани функции, но за базови неща върши доста добра работа.
Виж целия пост
# 5
Има пълна версия Photoshop с препоръки как се инсталира в DMCA-removal-from-Google . Само трябва дисплея ти да е над 5,5 инча, за да виждаш всичко от него.
Виж целия пост
# 6
5 инча е Simple Smile
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия