Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Развод, издръжка, бъркотия! Моля, дайте съвет!

  • 8 470
  • 37
# 30
Тогава тежест би трябвало да има развода, който се случи първи - другия ще е нищожен. Което пак не означава, че има начин да го задължиш да плаща определена сума пари, ако не ги изкарва ... предполагам. Трябва да се консултираш с адвокат в страната, която си, според тяхното законодателство.
Виж целия пост
# 31
Здравей Ън, смяташ, че той може да се разведе с мен в Бг на основание, че сме разделени, без никой да ме пита аз какво мисля?
добре де , задай си въпроса ако те попитат и ти кажеш НЕ, не искам развод , какво ще последва от това ?  той няма да разведе с теб ли ? ... ще му дадат развода и без твоето ДА или НЕ.   
Здравей Bianka, но това ми звучи доста нелепо. Съдът в бг ще го разведе с мен, само защото аз живея в чужбина ? Ами, моите права? Това означава ли развод по исков ред и респективно вадене на кирливи ризи или бъркам? Много чета и се интервсувам, но все пак опитът си е опит!?
съда в БГ ще го разведе с теб защото той е пожелал развод. може и в една стая да останете да живеете. просто той не иска да живее с теб и не виждам как може да го задължат в обратното.
твоите права ? - какво за тях ?  ти имаш права и никой не ти ги нарушава с една молба за развод.
относно кирливите ризи при развод - това е нещо обичайно. и двете страни ги показват.

Виж целия пост
# 32
Много си права 7002, просто не бях наясно с някои неща, но в крайна сметка ще бъде прецакано детето ми!
Виж целия пост
# 33
Много си права 7002, просто не бях наясно с някои неща, но в крайна сметка ще бъде прецакано детето ми!
то и това е нещо обичайно да се казва - прецаква се детето.
да сме мислили преди да се обвързваме и ги създаваме.

пп. не съм права - ПРАВ съм  Laughing
Виж целия пост
# 34
Не може да го спреш да се разведе с теб в БГ.  Стига с тез пари и това прецакване на детето. То вече е прецакано,  заради липсващата връзка с баща си,  как пък всички само пари ги вълнуват. То ясно че без тях не може, но не са най важното.
 
И преди групово да ме оплюете, знам за какво говоря и имам опит по темата.
Виж целия пост
# 35
Need to vent, съгласна съм с теб! Болката в случая е, че не можеш да насилиш човек да бъде отговорен! Но е факт, че той не присъства в живота на детето и вероятно иска и да избегне единственото, с което би подпомогнал по-добрия му живот.
Виж целия пост
# 36
Знам за какво говориш, зс съжаление.  Аз си повтарям че това не е нещо което мога, да контролирам и че не нося вина за решенията на голям зрял мъж.
Виж целия пост
# 37
Детето ти е достатъчно голямо за да разбере, а и оттук нататък има само две години, в които ще бъде ощетено откъм издръжка. Не е като да е на пет години примерно и да знаеш, че ще разчита на теб още десет, че да се тревожиш за издръжката. Винаги има и по-зле, помни го и опитай да видиш нещата откъм положителната страна.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия