Шести клас - 2018/19 - тема 1

  • 55 466
  • 740
Нашата поща:
Скрит текст:
nabor2005@abv.bg - парола на лични! Тук споделяме, качваме, ползваме полезни материали по всички предмети, любезно предоставена ни от набор 2005!


Предишни теми
Предучилищна: 1, 2, 3
В очакване на първи клас: 1, 2, 3, 4
Първи клас: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Втори клас: 1, 2, 3
Трети клас: 1, 2
Четвърти клас: 1, 2
Пети клас: 1, 2, 3
Виж целия пост
# 1
Последен учебен ден! Утре купон в клас и бележници! Днес има и изпит по пиано и край с тази учебна година!
Хубаво и весело лято на всички деца!
Виж целия пост
# 2
Благодаря за новата тема.НИе днес приключваме официално с  учебната година и 5 клас.От утре- официално сме във ваканция........!!!!! Ах, как я чакам само.... Желая прекрасно лято  на всички
Виж целия пост
# 3
Благодаря за новата 6-класна тема  Simple Smile bouquet
При нас утре е тържеството и раздаването на бележниците. До днес включително имаха домашни по математика Crazy
Виж целия пост
# 4
Мерси за темата.
Много рано в 6 клас, дълга ваканция искам. Simple Smile
Виж целия пост
# 5
Благодаря за темата! bouquet
Нашата ваканция, може да се каже, че започна още тази седмица.
Във вторник ходеха на аквапарк в Слънчев бряг, вчера върнаха учебниците и играли на двора. Днес ги пуснаха още в 10:00 ч. За утре не знам каква е програмата. Предполагам, че ще ги извикат да им дадат бележниците и край!
Виж целия пост
# 6
Благодаря за темата и аз. Нашите днес ги пуснаха да не ходят в училище, утре имат участие в концерт за завършването, раздаване на бележници и после ще празнуват в ескейп рум.
Виж целия пост
# 7
Хубаво лято и здрави деца на всички! Благодаря за темата!
Виж целия пост
# 8
Благодаря за новата тема!
Виж целия пост
# 9
Тези дни ходят на училище колкото да отчитат присъствие. За утре са подготвили изненада за класния. Ще си правят купон с почерпка в класната стая. Събраха пари. Всъщност момичетата са организирали всичко Simple Smile. Цял сценарий са измислили как ще отидат да извикат класния, защото не знам си какво било станало. Коментарът на моя: "Момичешка работа!". Ама ще се вккючи в купона.
На екскурзия с класа отказа да ходи. Имаше 2-3 предложения за такава, избра се вариант, който не му харесва.
Аз съм много доволна и от сборника на Регалия. Ще купя и за 6ти клас. Хубавото е, че темите следват уроците. В началото на всяка са описани формули, правила. Може после да се ползва и като справочник. Отново са две групи задачи, А и Б. Има тестове, контролни работи, отговори. При Архимед са по-обширни темите и ми трябва време да прегледам кои типове задачи вече са взели и кои не. С Регалия просто му казвам да реши съответната тема. Не че му се чува винаги, де:). Ще решава по малко и през лятото.
Виж целия пост
# 10
От баткото имам тези-за МГ бяха(дано нещо влезе в употреба)
Виж целия пост
# 11
Колкото да се запиша в темата, ще се изкажа:
Аз харесах сборника на Просвета по математика в 5 клас. А, Б и В група с, понеже следя изкъсо математиката, интересни задачи. Ако не го поискат в училище, определено ще взема и шестокласния сборник. Авторите са същите и май са от светилата.

Приятна ваканция и здраве на децата и наесен с песен!
Виж целия пост
# 12
Запис  Mr. Green

Доколкото прочетох по диагонал в шестокласната тема, има нещо като традиция да се предават събраните материали на следващите. В този аспект, може би не е лошо Бети да се свърже с момичетата от настоящата шекстокласна и настоящите четвъртокласници за продължаване на традицията и да се включи информация в първия пост.
Виж целия пост
# 13
Вече е направено! Информация за пощата има в първото мнение на темата! zvanche, благодаря за идеята!
Виж целия пост
# 14
С баткото съм ползвала това http://vedi.bg/site/books/7 ,сега има ново издание http://vedi.bg/site/books/21 , което е допълнено с новия материал,който преди не се изучаваше в 6 кл,но са премахнати един обобщаващи тестове,които според мен си бяха много хубави и полезни за откриване на пропуски преди 7 клас.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия