Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Майски бебета 2018

  • 62 881
  • 752
# 750
Божееее, моята даже не пълзи правилно още Joy
Нашата даже и не се опитва.
На pure малкото мъжле е уникатче ♥️. Представям си го като спиди гонзалес ♥️
Да, да, много точно казано. Ежедневно гледам филма, между два стола, та на земята. Хваща две икейски детски табуретки и започва да търчи, като конче, по ламината, в един момент едната на лява, другата на дясно, а Мечо по нос!!!
Много гледа от сестра си, всичко иска да направи, както тя, да отиде, където е тя, гледа я с поглед изпълнен със страхопочитание, обожава я направо. Покрай всички болести тя си стои у дома и лудницата е пълна.
Честно да ви кажа, също ми се искаше да е по-айляк, да спи, да лежи, да седи в шезлонг или бънджи, но той е пружинка, от деня, в който го усетих да мърда в корема ми.
Много неспокойно спи през нощта, става, плаче, забива по очи, мрънка, с часовееее. Спим на бял шум, иначе няма дрямка. Дали е от зъби, дали е от превъзбуждане, не знам, но съм на автопилот вече.
Дами, хубав ден
Виж целия пост
# 751
http://m.bg-mamma.com/?topic=1087855.new#new - хайде в новата тема, тази я превъртяхме Hug
Виж целия пост
# 752
Привет, майчета! Като гледам, че има и други бебета, които не искат да ядат зеленчукови пюрета малко се успокоявам, защото нашата госпожица стига максимум със зор до 3 лъжички. Иначе каша следобед си хапва с кеф.
Относно нощното цокане - ами... мъка! Преди си спеше по цяла нощ, а сега е ад, през 2-3 часа се събужда и единственото, което я успокоява и приспива е гърдата. Два зъба се подават отдолу, дано пак започне да спи по цяла нощ, че не знам как ще издържа.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия