Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Моля ви, помогнете на малкото ми момченце да има бъдеще!

  • 7 131
  • 7
Здравейте, аз съм Наталия – горда майка на трима прекрасни сина! Тук съм, за да ви запозная с Коко – моето средно момченце, моето ангелче, което е болно. Калоян е с вторичен недоимък на лактазата, нецелиакична глутеновата непоносимост и детски аутизъм.

Коки е едно малко чудо, един истински супергерой, който всеки ден показва, че аутизмът не е присъда и може да бъде излекуван! Неговото подобрение е изключително!

За да пребори напълно диагнозата си, той има нужна от средства да продължи лечението си.


Имаме зелена светлина за вливането на стволови клетки. До края на месец юли трябва спешно да се събере сумата от 12000 евро. След вливането на стволовите клетки, Коки ще има нужда от интензивна психологична и логопедична работа. Това ще е нужно за да се извлече максимума от вливкат .

Моля Ви, хора с големи сърца, помогнете ни!

Днес аз със сълзи на очи и свито сърце ви моля да помогнете на моето ангелче да бъде отново щурото, весело и адекватно дете, което имахме.

Ние – родителите му, не можем да заплатим лечението му, а за да е здрав се нуждае от такова. Борим се със зъби и нотки за събирането на всяко левче и не се предаваме, защото виждаме, че всяка проведена манипулация дава шанс на детето ни за нормално детство и живот.

С болно дете и без помощ от държавата е невъзможно да се справим сами.
Ужасът ми е, че липсата на средства ще го върне обратно там, откъдето вече го измъкнахме.

Докато беше бебе всичко си беше нормално. Когато стана на една година, от будно и любопитно дете, Коки се затвори в себе си, спря да ни забелязва, не обръщаше внимание на играчки, пълзеше напред - назад без цел и не разбираше кога има някой при него и кога няма . Той потъна в негов собствен, самотен свят. Загубихме жизнения Коко за два месеца.

На 1 г. и 8 месеца записахме Коки при д-р Шилианов (невролог). Приеха ни в болница „Св. Марина“ Варна и започнаха много изследвания. Откриха непоносимост към глутен, лактоза, яйца. Откриха живак и алуминий в оргaнизма му много над нормата. Започнахме терапии веднага ( логопед , психолог, барокамера, електростимулация, звуковастимулация ), диета и хранителни добавки. Година по късно на Коки му потвърдиха и детския аутизъм.

С много усилия, любов, пари и постоянство от наша страна, Коки вече има огромен напредък. Задържа вниманието си, има зрителен контакт с нас, почна да изпълнява команди, играе с играчки, обръща се на името си, контактува с други деца.

Днес ви молим да ни помогнете да завършим започнатото! Искаме Коки да премине през тази битка като победител. Да има детство и бъдеще!

Имаме оферта от Украйна за вливане на стволови клетки. Лекарите дават 90% успеваемост при деца с аутизъм с тези вливки. Цената на една вливка е 16 000 долара. Терапията със стволови клетки е нов ефективен подход и повлиява на метаболизма, имунната система и увредени клетки и тъкани.

За максималното подобрение на състоянието на Коки сме посъветвани, веднага да започне това лечение със стволовите клетки, за да може мозъкът му да започне да усвоява по-лесно всичко случващо се около него, по-лесно да приеме терапиите и да се научи на много неща, които до сега не е усвоявал.

16 000 $ е цената за една вливка, според състоянието и подобрението на Коки ще се прецени още колко вливки ще трябват.

В момента Коки е на диета, която е много скъпа - само един хляб от 200 гр., който му стига за 2-3 дена е 6.50лв, добавките му на месец са около 500-600 лв, логопед 200 лв. Барокамерите са ни предписани за 1 година - 120 процедури, една процедура е 35 лв., звуковата стимулация варира от 1000 до 2000лв. на месец и отделно 25 лв. за пътни всеки ден, защото терапиите се правят във Варна, а ние живеем в Шумен. Коки пътува на всеки два месеца за лечение и в Италия при д-р Nicola Antonucci, там хелираме организма от тежлите метали. Стойността на това лечение е по 2000€ на посещение.

Тези разходи са непосилни за нас и единствената ни надежда сте вие. Вие сте хората, които можете да ми върнете Коки такъв, какъвто беше.

Моля се на Бог да даде на Коки късмет и много сили, за да преодолее очакващите го препятствия. Моля и вас да му помогнете това да се случи.

Благодаря ви за подкрепата.

Как можете да помогнете на Коки:

PayPal - help_koko@abv.bg

Дарителска банкова сметка :
IBAN:BG89PRCB92301049318117
BIC: PRCBBGSF
ПроКредит Банк
Калоян Пейчев Казаков


Helpkarma.com - https://helpkarma.com/campaign/da-pomognem-na-koki-da-jivee-v-nashia-sviat-7

Можете да помогнете, като се включите и “продадете‘‘ или закупите вещ, дрехи, обувки, козметика, техника и др. в групата, където се провежда благотворителния базар за Коки:
https://www.facebook.com/groups/1874844572742436/

Виж целия пост
# 1
Тук Коки е на логопед.  На Коки му предстои вливане на стволови клетки . Спешно трябва да съберем 12000€ .
Моля , помогнете ни и този етап от лечението му да мине. Всеки лев и всяко споделяне на кампанията са ни от огромна помощ!

Ще съм благодарна на всеки, който има идеи как може да популяризираме кампанията на Коки, за да стигне до повече хора.За съжаление до момента не успявам да стига до контакт с големи медии Sad

Виж целия пост
# 2
С историята на Коки се сблъсках случайно миналата година, когато организирах сватбата си. Със съпруга ми решихме да нямаме цветя на сватбата , а да съберем парички за кауза свързана с детенце.

Така попаднах на Коки и някак си го познахме като нашата кауза. Радвам се, че избрахме именно тях. Поради няколко причини:
1. Невероятно семейство! Сплотено, интелигентно, изповядващо всички ценности, които трябва да има в една фамилия.
2. Коки е страхотен и може да се излекува, но трябва постоянно да се събират средства, което е много трудно, защото нворекъснато трябва са се търсят начини за дарения. Не е като еднократна операция, например.
3. Когато хората чуят аутизъм, обикновено мислят, че това е състояние и няма лечение, а само подобрение с много любов и внимание. Това също прави събирането на средства трудно.
Да, но това мнение е грешно. Коки постоянно доказва, че може да св възстанови на 100%, подобрението му е невероятно, откакто махат тежките метали от кръвта му, а ако успеем да съберем средства за вливанията, ще си стане абсолютен пълноправен член на нашия свят!
4. Радвам се, че успях да помогна на майка му Наталия, която е невероятен човек и с днешна дата мога да нарека свой приятел.  Тя е олицетворение на майката орлица, на безграничната любов и отдаденост.

Моля ви, подайте ръка на Коки! Той и семейството му го заслужават наистина!!!

Нека малкият герой завърши битката си с победа! Заедно можем да помогнем!
Виж целия пост
# 3
Браво! Огромен напредък! Клиповете са чудесни, носят много надежда!
Детенцето ще постигне пълен успех!
Виж целия пост
# 4
Извинете за въпроса, но детенцето след поставянето на задължителните ваксини които са на 12-13 месечна възраст ли започна промяната в него?
С тези високи нива на живак...
Желая ви от сърце успех!!!
Виж целия пост
# 5
Здравейте, Наталия,
Удобно ли е да споделите повече за специалния хляб, който консумира Коко?
"В момента Коки е на диета, която е много скъпа - само един хляб от 200 гр., който му стига за 2-3 дена е 6.50лв"
В пекарна в София приготвят хляб само от 3 съставки - нахут, елда и просо. И сол. Ние го обичаме, а не сме на принудителен режим без глутен. Прясно изпечен е много вкусен, затова го затопляме с тостер.
Цената му е 12 лв./кг.
Предполагам, че вкусово Коки не би сменил хляба, но ако желаете за проба, мога да ви изпратя по куриер.
Виж целия пост
# 6
Коко отключи тези симптоми след като му бихме синфорикс и пентаксим на 11 месеца
Извинете за въпроса, но детенцето след поставянето на задължителните ваксини които са на 12-13 месечна възраст ли започна промяната в него?
С тези високи нива на живак...
Желая ви от сърце успех!!!
Виж целия пост
# 7
Коки яде хляб на Шер който се води пресен . Минали сме през много варианти , но само този получи одобрение Sad
Здравейте, Наталия,
Удобно ли е да споделите повече за специалния хляб, който консумира Коко?
"В момента Коки е на диета, която е много скъпа - само един хляб от 200 гр., който му стига за 2-3 дена е 6.50лв"
В пекарна в София приготвят хляб само от 3 съставки - нахут, елда и просо. И сол. Ние го обичаме, а не сме на принудителен режим без глутен. Прясно изпечен е много вкусен, затова го затопляме с тостер.
Цената му е 12 лв./кг.
Предполагам, че вкусово Коки не би сменил хляба, но ако желаете за проба, мога да ви изпратя по куриер.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия