Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

The Witcher series - in production (by Netflix)

  • 23 790
  • 659
# 645
Netflix Anime


Анимация дава неограничени възможности за зверски сцени!
Азиатците гледат доста подобни и така някои нови ще се заинтересуват от ВЕЩЕРската сага; както и други зрители ще се потопят в характерния свят на аниметата и ще видят, че не са (само) за деца.
Разширяват вселената на поредицата...
+ Everything to know before the anime @ https://youtu.be/_r9enRFCtjE
* 4 снимки с 13 актьори за игралната предИстория: blood origin --> https://www.instagram.com/p/CSpQfHyC31S/
Виж целия пост
# 646
Анимацията наистина дава много възможности и ще има успех, стига да не е либерална.
Виж целия пост
# 647
Изгледах ''The Witcher: Nightmare of the Wolf''
Хареса ми. Много добре е направено, но трябва да се гледа внимателно, за да не се изпусне нещо. Темпото е много забързано. Уви, само 83 мин. Можеха да го направят поне 2 часа и малко по-разбираемо за широката маса от зрители, не само за 'дай хард' фенове.
оценката ми е между 8.0 и 7.5 по-скоро 8.0, защото съм и малко пристрастен, а и наистина е добро.

Скрит текст:
Главният герой в историята е Весемир, менторът, учителят и бащинската фигура зз Гералт от оригиналната история на Сапковски. Разказва се за детството на Весемир, за това как е станал прочут вещер, но стремящ се само към слава и пари, как не се е интересувал от чувства или деца и тяхното обучение и впоследствие за неговата трансформация в процеса на историята, за да поеме накрая съдбата на вещерите, на тяхното наследство, като остава последният оцелял вещер. А на финала взема под опеката си четири момченца за обучение сред които и Гералт.
Тетра, могъща и зла магьосничка е основният антагонист в историята, но накрая се разбра, че и тя е имала своето трагично минало и че преследва лична вендета с вещерите (майка и е била убита от вещер измамник). Омразата и я е водела през целия и живот, като би минала през реки от кръв, за да постигне своето.
Видяхме и една малко нестандартна любовна история. Между Весемир и Илияна като деца, бедни слугинчета и за техните мечти. Много години по-късно живота отново среща двамата. Весемир е в разцвета на силите си, изглеждащ на около 25 г. но Илияна (вече като лейди Зербст, съветничката на краля) е на 70 г. Бе малко нелепо и някак си нетипично да се гледат двамата един до друг, но бе толкова красиво, на мен лично много ми хареса. И нито за момент Весемир не направи и най-малък намек за възрастта на Илияна. Той виждаше в нея единствено детската си любов. 🙂
Стана ясно, че Деглан (учителят на Весемир и главния вещер така да се каже) в съюз с магьосника и алхимик, Райдрих тайно създава нови чудовища мутанти, още по-опасни и зловещи, само и само да се увеличава работата за вещерите, защото чудовищата били на изчерпване. Т.е. Тетра се оказа права. Весемир не знаеше обаче, но когато разбра не му хареса и каза, че това е мерзост и че няма да го допусне. Но вече бе късно.
Китсу, някакъв микс между елф и базилиск и владееща магията на илюзиите бе последния могъщ продукт на Деглан и Ридрих и точно Китсу в съюз с Тетра почти победиха вещерите и за малко да сложат край на тяхното съществуване. Отново посредством илюзия Весемир бе измамен и уби магьосника на вещерите и любимата си Илияна, но миг преди Тетра да го убие, Деглан и преряза гърлото.
Весемир само с поглед прости на Китсу, която отново прие формата си на лисица. Каер Морхен бе унищожен, Деглан умя от раните си, но Весемир оцеля, а с него започна и нов цикъл, нова история за вещерите. Тъмната страна бе окончателно победена, без повече тъмни магии, без създаване на чудовища, без лъжи и измами.
Ново начало, нова светла страница в тяхното битие.
Виж целия пост
# 648
Това анимация ли е?
Виж целия пост
# 649
Аниме се води. но на практика да, анимация си е , слагат аниме като жанр просто защото участва южна корея.
Виж целия пост
# 650
Анимето ми допадна много. Обаче има доста кървища и брутални сцени Grinning Показаха повече как още от хлапак преминаваш през невъзможни препядствия, за да станеш Вещер. Почти всеки се проваля, намирайки смъртта си по различен начин.
Страхотна финална битка и видяхме още малкият Гералт. Препоръчвам за фенове на подобен род анимации Simple Smile
Виж целия пост
# 651
Свалих си го, но още не съм го изгледала. През седмицата бях заета, а сега през почивните дни имам други ангажименти.
Предполагам, че не е по-кърваво от Касълвения.
Виж целия пост
# 652
Хареса ли ти? Simple Smile
Виж целия пост
# 653
Да, забравих да споделя в темата Simple Smile
Добър филм, но за пореден път подчерта колко са гадни хората (като вид имам предвид).

Забравих да спомена (и не видях дали сте обърнали внимание - май не?) - за феновете на Бойна звезда Галактика - има препратка - приятелката на Веземир
Скрит текст:
се озвучава от Мери Макдонъл (Розлин), която в сериала си мечтае да има фермерска къщичка на хубаво място, но умира (от рак) преди мечтата й да се осъществи. В последните й мигове нейният любим й казва, че й е избрал място за къща и тя се възхищава на красотата на природата.
Виж целия пост
# 654
Уау, много са дашни от Нетфликс. Дядо Коледа е подранил. 🙂


Road to Season 2 Trailer | The Witcher

Season 2 First Look Clip: Nivellen

Season 2 First Look Clip: Geralt & Ciri

The Witcher: Blood Origin Set Tour

Виж целия пост
# 655
Айдееее Simple Smile

Виж целия пост
# 656
Новият сезон ще е по някакъв начин свързан с анимацията, нали така? Трябва да взема да си я припомня през декември...
Виж целия пост
# 657
По-скоро общото ще е Весемир, ама това не е малко де, все пак той е учител и втори баща за Гералт.
Виж целия пост
# 658
Мислех, че ще включат онези, които създават по-еволюирали чудовища (забравих как се казваха).
Забелязах Звяра - изглежда доста цивилизован Simple Smile
Виж целия пост
# 659
Страхотен трейлър. Доста съм хайпнат. Ще слагам вече медальонът на Гералт Grinning
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия