Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Образцова математическа гимназия (ОМГ) „Акад. Кирил Попов“, Пловдив - гимназиален курс

  • 8 508
  • 50
# 45
Здравейте, и аз не намирам тема и затова се надявам някой да отговори тук. В списъка с униформите е описано "тениски едноцветни , без надписи - фирма по избор " .
Въпроса ми е ,това значи ли ,че мога да закупя каквито и да е едноцветни тениски ? Идеята ми е да взема бели както е униформата, но такива,които ми харесват на материя ,а и цена . Възможно ли е ?
Виж целия пост
# 46
Да, можеш. До миналата година носенето на униформа не беше съвсем задължително. Можеше да се носят всякакви едноцветни блузи, ризи, тениски, пуловери и панталони без дупки.
Виж целия пост
# 47
Благодаря, това много ме улеснява.
Виж целия пост
# 48
Може ли някой да напомни къде слагаха емблеми на МГ върху тениските?
Виж целия пост
# 49
Здравейте!   
Преди няколко дена взех ризите на сина ми, които са част от униформата на Математическа Гимназия Пловдив "ОМГ" за началото на 8 клас. Когато се прибрах и детето ги сложи видяхме, че са доста големи за него. Предполагам, че се случи така, защото сина ми отслабна и започна да се грижи повече за фигурата си.
Въпросът ми е, има ли някоя майка на дете, която си търси размер "M", а пък за размяна да даде "S".
Трябва ми размер "S".
Благодаря Ви!
Телефон за информация: 0877786503
Виж целия пост
# 50
Здравейте, да побутна малко темата.
Минаха всички родителски срещи. Информацията беше доста оскъдна, мога да споделя само за З паралелка. Класен ръководител Мария Баракова учител по Химия. По математика Кремена Симеонова, по БЕЛ Нина Тошева. Моля, да споделите и за другите .
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия