Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Ин Витро клиника МБАЛ Бургас.

  • 13 993
  • 213
Здравейте, има ли момичета, които са пациентки на Ин Витро клиниката в Бургас. Предстои ми опит в нея на мен, ако има и други минали или в момента в клиниката, ще се радвам да си пишем и споделяме опит. За мен ще е втори опит, предишният беше в София, преди повече от 5 години. Не беше успешен. Имам 1 родено детенце след това. В момента това е опит за второ дете.
Виж целия пост
# 1
Коя по-точно клиника визираш?
Виж целия пост
# 2
МБАЛ Бургас, ин витро център.
Виж целия пост
# 3
Кои доктори са се прежалили?
Виж целия пост
# 4
Местни основно. Но пък говорих с ембриоложката и ми вдъхна доверие, правят и МАКС/ако задържим количеството де/

Мен толкова гинеколога не ме вълнува, защото нямаме ЖФ, стимулацията ще е същата като преди 5 години, Пурегон и ултракъс с антагонист.
Виж целия пост
# 5
Кои доктори са се прежалили?
табакови последно консултираха.
иначе местния душенякакъв си.
ужас отвсякъде е, ама...
Виж целия пост
# 6
Чак аз съм го чувала Душепеев. Ма той доколкото знам е много читав АГ. За инвитро не става.
Ясно. Аз не бих се прежалила там.
Виж целия пост
# 7
На този етап нямам друг избор по ред причини, а искам и МАКС. Душепеев е шест за пет, но си мисля че няма как да направи в случаят големи поразии, а и МАКС апаратурата ми е под носа. Надявал се на ембриоложката.
Виж целия пост
# 8
 newsm78 Да бе, баш АГ може да направи такива поразии. Да ти обърка стимулацията, да ти извади не навреме яйчицата. Бе, ти си знаеш. Стимулация от човек шест за пет никога не бих си причинила.
Виж целия пост
# 9
Те че като ми ги извадиха миналият път на време.....леко съм се обезверила, нямам време, абе......каквото стане, а и нямам избор наистина или ще загубя заповедта, не я ли направя в Бургас. Няма как да пътувам за по-дълъг период до края на година, освен август, а почти всички почиват тогава....
Виж целия пост
# 10
Не намирам никаква информация за тоя център.

Пп. Намерих- Табакова, Николов. Хммм, по добре да ти огърми заповедта. Честно.
Виж целия пост
# 11
http://www.mbalburgas.com/bg/index/static/61/

http://www.mbalburgas.com/bg/news/view/6/1171

Те ги няма вече тук, само обучиха и създадоха центъра. Между другото Николов е ок, по учебник ми мина  стимулацията. Обаче Табакова оплеска трансфера, според мен/направи го на сляпо/ и ембриоложката също не знам какво сътвори, защото мрънкаше че е много зле пробата и едвам е намерила сперматозоиди за оплождане.....или просто ние сме си били много зле, не е изключено като гледам как играе МФ. От 3та степен и много зле до 1ва степен и на границата за инсе за 4месеца, то така стана и предишният път декември ин витро- мега зле спермограма и оценка на ембриоложката и май месец бременна естествено.....не знам, Кацаров се кълне че няма варикоцеле. Пробвам, пък каквото, това.
Виж целия пост
# 12
Въй ... любимата ми тема. Инвитро в МБАЛ Бургас ...
 
- Др. Душепеев, най-големият "специалист" , в инвитрото може да не е добър, ама в приказките много го бива. Любим лаф ми е, когато има да ти прави нещо болезнено да казва "На лиглите в София за това им слагали пълна упойка ... пълен смях "  Също ми сгря сърцето когато закарах изплашения си притеснен мъж при него след най-първата ни лоша спремограма и той каза "За какво сте го замъкнала тук? Май го подозирате в нещо? Дайте да видим дали ще потвърдя присъдата." Честно ви казвам, щях да му счупя очилата. Така ме изби на агресия.

- Др. Николов. За да хване паричките по фонда изфабрикува втора лоша спермограма на мъжа ми(уж да не се разкарваме и да ни спестят средства ... е тя пак струваше 50лв.), но от Софийската им клиника. Като дори това не направи като хората. Сгрешиха данните във втората и не потвърдиха диагнозата, поради което за малко не ни отрязаха от фонда. Пращах трета, от съвсем различна клиника, реална вече спермограма и това ми стана обеца на ухото, и едно от действията си от които най-много се срамувам, че с измама не стават нещата.

- Др. Табакова. Ех др.Табакова. Няма думи с които да опиша професионализма на тази жена. То не беше задълбочен анализ на случая ни ... то не беше брилянтно диагностициране на проблема ... за справка преминахме към инсемЕнации докато дойде заповедта от фонда, а спермограмата(истинската) ни гласеше олигоастенотератозооспермия, хиповолемия, с концентрация под 5 млн на милилитър и обем под 1 мл. Идеални за инсеминация  Wink ... ембриоложката идваше притеснена да ме пита знаела ли съм колко зле е материала на мъжа ми, това в деня на реинсеминацията. Ужас просто. 

Акушерките са почти толкова зле 2 пъти ми взимаха кръв за прекарана рубеола, защото забравили да го отбележат. Всичко това за 3те месеца в които бях пациентка на това "звено". Чери, плюй в пазвата и отиди в Стара Загора при др. Стефанов. С бърза кола и добро планиране може да ходиш на преглед сутрин рано и в 10 и 30 да си на работа. Няма да има дълги отсъствия. Успех ти желая !
Виж целия пост
# 13
От Стефанов се връщам......не е по-добре там.
Виж целия пост
# 14
понякога е по-добре да не правиш процедура, отколкото да я направиш само за да си я направил.
ама ти си знаеш.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия