Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

"Женска грижа" на Хербалкан - моля за отзиви?

  • 1 659
  • 2
През последните 5 години нямам месец с пропуснат цикъл, но ми идва много хаотично - м/у 28 и 35 дена. Всеки месец е различно и няма никаква последователност.
От скоро мислим за бебе и тази непостоянност ме притеснява.
Прочетох за въпросната тинктура "Женска грижа" на Хербалкан и ще се радвам ако някой има отзиви. Може за самият продукт или за качеството на фирмата като цяло?

ПС: Знам, че много от вас ще кажат "Отиди на доктор", затова да поясня. Преди 3 месеца имам направена миомектомия за премахване на миомен възел. Лекарят ми иска да изчакаме още преди да се пуснат хормони. Обясни, че в момента организмът ми се възстановява и регулира и изследванията няма да са точни и коректни, за да се започне адекватно лечение. Разреши междувременно да си пия "хомеопатии и чайчета", само да се уверя, че не са някакви "отрови" Grinning
Виж целия пост
# 1
Ползвам техни продукти и съм доволна. Мои познати бяха ходили на организиран поход за билки с тях и посещение в базата им, впечатлени са. Работят с добри билки, берат си ги те, не ги изкупуват. Имат спрей за гърло- Ехинасал, който ми е винаги в чантата и ме спасява при всякакви проблеми в устата.
Виж целия пост
# 2
От известно време съм ориентирана към фитотерапията и ползвам техни продукти. Нямам впечатления за "Женска грижа", но съм ползвала тинктурите им за цистит, за повишаване на имунитета, също и билковото спрейче при болки в гърлото и съм много доволна от резултата.
Виж целия пост

Препоръчани теми

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия