пилешки трътки

  • 10 509
  • 10
Здравейте дами !
Съпругът ми снощи донесе пакет замразени пилешки трътки Shocked  Shocked  Shocked  Никога не съм приготвяла такова нещо Sad
, докато беше жив котарака това бише неговия пай Laughing
Моля помогнете ! Дайте идеи как да ги приготвя
Виж целия пост
# 1
аз в къщи не съм готвила трътки, но съм хапвала на заведение
варят се леко, след което могат да се пържат, панират и т.н.
Виж целия пост
# 2
Пробвай на шиш със зеленчукове помежду, и обезателно подправи добре с разни подправки. Ако просто ги опечеш в тава, става хипер мазно  и даже гнусно - пускат си мазнината и плувват в нея, бляк.
Виж целия пост
# 3
Мога да кажа само една рецепта, която е много лесна:

Трътките се измиват добре и се изчистват, ако има по тях нещо за махане. Можете да ги подържите малко в соев сос или да ги намажете с чесън - така да постоят около час, за да поемат аромата.
След това се пекат на скара, може в и в партигрил, наредени на шишче с нарязан лук между тях.
Не трябва да се пържат, защото стават много мазни - те и без това съдържат доста мазнина.
Сервират се с гарнитура .
Виж целия пост
# 4
az na niakoko puti sam si poru4vala trutki v mexanite,no vinagi na skara,gledaite da si kupite po-edri trutki,za6toto ako sa muni4ki,i se svu\ivat na skarata,a golemite stavat po-vkusni,otna4alo me be6e gnus,no posle mi xaresaxa,i ne gi prepi4aite koi znae kolko mnogo,4e ima da duv4ete i 6te vi e suxo v ustata,varvi s biri4ka Stop
Виж целия пост
# 5
Между другото опитах да направя трътки, пържени във фритюрник. Станаха страхотни.
Първо се овалват в подправки: лютив червен пипер, черен пипер, сол или в готова смес от подправки за пилешко мисо. Не е необходимо да се варят.
Слагат се във фритюрник и стават страхотно мезе. Комбинирав ги с пържени пилешки крилца и някаква гарнитура.
Виж целия пост
# 6
Обожавам пържени трътки, но съм ги яла само в заведение
Виж целия пост
# 7
Обожавам трътки,най вкусни стават на шишчета на скара Grinning
Виж целия пост
# 8
Аз съм готвила с ориз стават вкусни.Сварявам ги до полуготовност.запържвам лука и ориза прибавям подправки.Слагам го във фурната заедно с трътките , заливам с бульона и запичам 20 минути.
Виж целия пост
# 9
Като жена, която мрази трътки, но със съпруг, който ги обожава , давам една лесна рецепта. Размаразените трътки ги слагам в повечко сгорещена мазнина да се пържат 10 минутки. Накрая слагам и червен пепер - дава страхотен вид, и сол. Това е. Моят мъж ги яде с кеф.
Виж целия пост
# 10
Аз пък първо ги сварявам леко, за да ползвам бульончето след това , и като ги извадя направо ги пускам в тефлонов тиган с малко масло- вадя ги в чиния , върху която има салфетка и поръсвам с подправки!
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия