Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Имам нужда от съвет /много завистлива приятелка и "нещо" лошо/

  • 8 216
  • 31
# 30
В един момент започнах да усещам сякаш някакво негативно влияние при срещите с нея,самите въпроси,които ми задаваше за това как вървят нещата при мен,дали всичко е наред. Сякаш искаше да чуе нещо лошо, не се радваше искрено за хубавите неща,които ми се случваха. Усещах злоба всеки път когато й споделях нещо хубаво за мен.

Знам,че това е може би често срещано при отношенията при жените,но все пак.. Лично аз не съм такъв човек и помислите са ми чисти. Това и много пъти ми е изигравало лоша шега,както и явно в случая.Това ми е толкова познатооо!
Имам такава позната*вече*. Спомням си всеки път когато и покажех примерно маникюра си, след като се прибера вкъщи, единия ми нокът се чупи. Бях си купила едно колие, искаше да и изпратя снимка, на следващата минута точно го вадя от торбичката и то се скъса. Като се срещахме, след това като се прибирах вкъщи веднага си миех лицето, ръцете със светена вода Joy Избягвах да и споделям и да и казвам какво съм си закупила, а тя ми казваше, нищо лошо няма да направя, но очите и издават, че няма добри намерения... щом усетиш такава негативна енергия, бягай от такива хора..... Flushed
Виж целия пост
# 31
Прекратих с лекота 30годишно приятелство поради завист и злоба от страна на "приятелката". Нямам намерение да се задълбавам с хора, които ми мислят лошото, постоянно злобеят и ми говорят зад гърба, а и в присъствието на такъв човек не се чувствам никак добре.
Срещите с въпросната се отразяваха на настроението ми в семеството и дори в отношението ми с детето, което е недопустимо.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия