Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

СПГЕ Джон Атанасов - приети 2018

  • 10 176
  • 69
# 45
Точно си мислех, че няма да е лошо и майките да си имаме Фейсбук група Simple Smile
Виж целия пост
# 46
аз пък благодарение на вас даже вече се радвам, че детето е тук където е. Мерси за което. Мнооооого си преживявам ТУЕС и трудно ще прежаля Стела Стефанова, и другите учители, но със съдбата трудно можеш да се пребориш. Синът направи почти всичко възможно, но всичко бе срещу него до последно .... Надявам се преподавателите поне малко да приличат на тези в ТУЕС иначе аз не знам как ще преживея - синът ще трябва.... във връзка с това някой да има идея за преподавателите?
Виж целия пост
# 47

Синът направи почти всичко възможно, но всичко бе срещу него до последно ...

Брех, ама те нашите да не са обменяли опит в последните месеци???  Припознавам горните думи за свои, само дето мога да добавя след възможното и едно невъзможно, поне при нас Rolling Eyes Еми, постара се човекът - хем възможното - да си  реши задачите на теста, хем и невъзможното - да обърка местата им при нанасянето върху бланката!
   Така че, мили майки, наистина няма случайни неща!  Все имах усещането в последно време, че МОН, РУО и тн. ни цакат, а то било, че съдбата си е правила собствено класиране Stuck Out Tongue Winking Eye
Виж целия пост
# 48

Та нека да вкарам малко цвят и разнообразие тук с момичешко присъствие - моята дъщеря също е приета Компютърни мрежи.

SmileySmileySmiley
Радост за очите! Да е жива и здрава девойката, много се радвам за това цветно разнообразие !
/ пък аз се чудех що държат в медицинското да има цветоусещане Stuck Out Tongue Winking EyeFlowers RoseFlowers Tulip/


Хехеее, това искрено ме развесели SmileySmileySmiley

Благодаря за линковете към Фейсбук групите - ще предам ученическата на щерката, а аз ще се включа към другата Wink Та в тази връзка - явно ще е друга деойка отчетена във ФБ, защото аз не съм писала Wink

Колкото до това, че ще са повече момчета - аз съм ОК с това, защото при много момичета, вероятността за интриги е по-голяма. А моята щерка не е кифленски тип пък и най-доброто приятелче в училище й беше момче Simple Smile

Catnadeen, няма за какво да съжаляваш, ще видиш, че ще се получи чудесен клас Simple Smile
Виж целия пост
# 49
Здравейте, дами Simple Smile


Между другото с @catnadeen се познаваме още от далечната тема на ноемврийчетата 2004, не знам дали си ме спомняш Wink


Помня ника, и даже май картинката! ЩЕ ми е драго да се видим във ФБ Wink
Чакам защото не знам кого да търся Wink

Много се изивинявам, тук може да съм по-бжавна - свикнах и работя основно с ФБ и там си ми е лобното място, с времето почти бях спряла да ползвам тук форумите, просот не ми оставаше време.
Ако някой има спешен въпрос или др нещо - много моля там да ми пишете... тук съм само заради вас и тръпката да си имаме свое местенце  и да споделяме!

Виж целия пост
# 50
   Здравейте, Джонковци! Wink Синът ми така нарича училището- Джонката! Щастлив е! Днес към обяд се записахме, ПП- приложно програмиране (дуално). Усмихнати лица на отзивчиви хора с добра организация! Разпределени по паралелки, всичко става за минутки, освен писането на формулярите. Необходими документи за записване в оригинал:
1.Свидетелство за основно образование.
2. Служебна бележка с резултатите от НВО.
3. Акт за раждане (независимо от това дали ученика/ чката има ЛК). На място се копира, ако нямате копие.
4. Пълно мед. свидетелство с изразено цветоусещане.
   Накрая ти връчват служ. бележка, че тийн- а е записан при тях, която в неопределен срок се занася в старото школо, от което НЕ изискват отпусно. Връчват ти и бланка, която се попълва от JP- то за направените ваксинации. Тази бланка заедно с лична здравна карта и 4 бр. снимки се приготвят за Септември. По- нататъшни указания за началото на уч. година се търсят на сайта.
   Бързи, и смели, и сръчни. Smile
   Казаха, че бебетата Smile (така наричат осмокласниците) им харесват, едни милички, едни сладки... Hushed Училището е голямо (все пак нали е бивш техникум), свеж интериор, спокоен квартал. Запознахме се с домакинката и една от хигиенистките- Шефката, така я наричат децата там. Интелигентна жена с висше икономическо, определено от мен и психолог.
   Успяхме да видим салона и фитнеса, и една уч. стая... Униформи няма (едно разумно решение). Чакат се финансовите постъпления от внесен преди 5 години проект, за да стегнат двора.
Виж целия пост
# 51
Мнооооого си преживявам ТУЕС и трудно ще прежаля Стела Стефанова, и другите учители, но със съдбата трудно можеш да се пребориш.

Ех, този ТУЕС ... легенди се носят за него, но най-показателно е като видиш, че бившите му възпитаници говорят с такава любов за него!
 Надя, не се тормози, може би така е трябвало да стане,.... пък и кой знае.... може някой ден децата ни да говорят по същия начин за "Джон Атанасов" или поне го пожелавам на всички ни - от все сърце!
 / да не забравяме, че все някой туесарски випуск е бил първият, дал началото на големите постижения Wink /

свикнах и работя основно с ФБ и там си ми е лобното място
Аз довечера ще се включа в групата, че при мен лобното място съвпада и с работното....JoyStuck Out Tongue Winking Eye
Виж целия пост
# 52
Еееее, това ли сме... 5- 6 мами на набор 2018?! По- смело, мили родители, не наблюдавайте, а се включете в темата! Дори и само с въпроси, ще търсим отговора заедно.
Виж целия пост
# 53
Малко родители ма пък от сърце Wink Wink Wink Апропо хайде да се уговорим вече за часа - 9.00 или 9.3 за записването и срещата?
Виж целия пост
# 54
Ние сме на линия! Мога когато кажете!
Виж целия пост
# 55
Прекрасна среща, страхотни деца и родители! Благодарности на Надето, за създаването на ФБ групата.
 Ако има родители, които все още се притесняват да се включат, да имат предвид, че групата е от изключително възпитани, добронамерени, учтиви и мили хора, майки на прекрасни деца . Simple SmileВиж целия пост
# 56
Момичета, аз днес поради задръстване стигнах по-късно в училището и ми беше ясно, че съм ви изпуснала. Знам обаче, че ще имаме още поводи за среща и ще се радвам много Simple Smile
Успешно се записахме и ние. Попитах от любопитство колко момиченца са общо и ми казаха, че за тази специалност (две паралелки са) има ибщо 7 момичета като най-вероятно ще ги разпределят 3 на 4 в двата класа.
Иначе аз също основно съм във ФБ и вече подадох заявка за присъединяване към групата Wink
Виж целия пост
# 57
здак! бомба е паднала! няма ли нови постъпления след 3тото?
как сте? ние сме на море. Та морски поздрави!
Виж целия пост
# 58
Здравейте,
Сега ви открих Grinning ние сме приети в МПТ. Аз съм завършила това училище и мога да ви кажа че подготовката е на ниво никога не съм имала проблеми и във висшето и т.н. Не знам кога се предвижда първа родителска и се притеснявам, че не мога да отида поради др. фактори. Някой има ли информация?
Виж целия пост
# 59
Привет!  За родителската не знаеха, когато записвахме децата, казаха да следим сайта.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия