Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

За колко дни поръчвате храна от кухните?

  • 2 136
  • 3
До мамите, които са записали децата на детска кухня - за частните става въпрос, за цял месец ли сте записани или поръчвате на дни и седмици?
Аз поръчвам от няколко дни и поръчвам за ден или два.. детето яде по много малко и храната за 1 ден я яде 2 дни. Още и кърмя.
Чудя се неправилно ли е че поръчвам по този начин или има и други майки.
Не смея да поръчам за цял месец понеже не знам дали ще я яде още изпробваме.
А всеки ден идва много и не изяжда всичко. На 10м е.
Виж целия пост
# 1
Поръчвам си седмица за седмица. Яде и после го кърмя. На 18 месеца е. Колкото изяде, важното е да свиква с нормална храна и да не виси, че и този филм съм го играла с брат му.
Виж целия пост
# 2
Поръчвам за цялата седмица, но през ден /например понеделник, сряда и петък/, защото тя изяжда на обяд само едното от готвените. Другото го давам на следващия ден. И аз я кърмя, но сутрин е на каша, на обяд - на кухня, следобед - плодово пюре с бисквити, мюсли, извара и др., а вечер е на мляко. Кърменето е на поискване през целия ден и нощем. Поръчвам на Хер бебе, яде ги. На 9,5 м. е.
Виж целия пост
# 3
Навремето поръчвах ден за ден,дори различни бройки първо,второ и трето, а в петък вземах 3 менюта,за да има за събота и неделя.Но основно следях какво той харесва и кое се яде,кое се хвърля.За щастие ми се падна ящно дете,единственото,което и до днес отказва, е зеле.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия