Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Нежелано окосмяване при момче

  • 6 575
  • 41
# 30
Тези, които си врат игли по вените, не са и никога няма да са мнозинство. Така че сравнението е некоректно. Всеки младеж винаги може да си намери достатъчно голяма среда и без да е нужно да си вре игли.

И на жените с микроблейдинга никой мъж не им се е присмивал, че го нямат. Те са го видели от другите жени. В случая е същото. От конкуренцията се учиш как да си привлекателен за противоположния пол.
Виж целия пост
# 31
Противоположният пол няма нищо общо със ситуацията, това пиша вече трети пореден пост. Момчето каза, че му се подиграват. След някоя друга година ще разбере, че повечето жени не харесват голи охлюви.
Виж целия пост
# 32
И като го разбере, какво може да му попречи да си пусне окосмяването? Това не е нещо, което като го махнеш веднъж и край.

Да пробва, да види и да си реши.
Виж целия пост
# 33
Противоположният пол няма нищо общо със ситуацията, това пиша вече трети пореден пост. Момчето каза, че му се подиграват. След някоя друга година ще разбере, че повечето жени не харесват голи охлюви.

На неговата възраст, че и по-рано, точно момичетата са тези, които най-много се подиграват заради космите на другите – било то момчета или други момичета. Даже във форума е пълно с попрезрели пубертетки на средна възраст, които продължават да съдят за хората по окосмяването им.
На момчетата не им пука особено за другите момчета, момичетата са тези, които се вълнуват от тези неща. И подигравките им могат да бъдат много жестоки.
Виж целия пост
# 34
Съгласна съм. Лично мен не ме интересува кой къде има косми, е, ако е по някакви неестествени места или не можеш да разбереш човек ли е или маймуна, тогава не съм особено привлечена.

Дразнят ме много жените, които в последно време си пускат косми под мишниците за да докажат какви независими феминистки са. Сещам се за една реклама от последните 2-3 години, на Х&M мисля, че беше. Бяха решили, че е много важно да ни покажат колко косми има едната манекенка под мишниците. Гнус.

Тъй де, това е друга тема.
Виж целия пост
# 35
Не беше под мишниците, по краката бяха космите.

И аз първоначално се потресох от феминизма в тази проява, но после си казах, че ако успеят по тази линия да наложат мода и жените да тръгнат пак с космати крака, няма лошо. Т.е. ако се намерят толкова ентусиасти, които да искат това, значи му е било времето.
Виж целия пост
# 36
https://www.youtube.com/watch?v=8-RY6fWVrQ0

Космите са под мишниците.

По принцип никога не бих се погнусила от такова нещо, ако е естествено, въпреки, че едва ли има много жени в БГ, които не си премахват това окосмяване.
Гнус ме е от гордото показване на космати подмишници от луди феминистки (и не само това, като цяло третата вълна феминизъм са рядко противни същества).
Виж целия пост
# 37
Тази не я бях виждала, аз имах предвид тази:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=15&v=elDe_kHYTb8


Ужасно ми е отблъскваща и грозна, но каквато и мода да дойде, ще е различна от това, на кото ние сме свикнали да казваме красиво.
Виж целия пост
# 38
Еха, не знаех, че Адидас са толкова SJW. Жалка история.
Виж целия пост
# 39
Смятам да се намеся понеже стана въпрос и за момичета. Та работата е точно обратната, че всичките ми приятели са без косми никъде и за това ми става леко некомфортно отделно и като започнат да говорят по тази тема. Момичета не ме вълнуват понеже си имам сериозна приятелка от 1 година и 7 месеца, а нея не я бъркат космите по корема и гърдите. Точно връстниците ми са проблема, може и да е от мястото в което съм израстнал, вероятно има други кътчета къде това не е толкова налице и не ги бъркат хората.
Виж целия пост
# 40
А защо не им набиеш шута отзад и не си намериш по-умнички приятели? Само някакви кухендери биха се подиграли с такова нещо. Не е ли по-важно ти да се чувстваш добре, както и приятелката ти да те харесва?
Виж целия пост
# 41
Ами като цяло Права сте, но съм свикнал с тях. По принцип се уважаваме, но има и моменти, в които се закачаме един с друг. Всъщност всичко това вече отшумя, но ми остана някак си като белег и сега не ми е приятено да свалям блуза пред хора като знам, че 90% от тях не са като мен.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия