Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Какво ни казват планетите тази седмица - 2

  • 52 998
  • 756
# 285
Кога / кой е най-подходящия период за закупуване на кола?
Виж целия пост
# 286
Сега е подходящо. Меркурий е в Дева.

Виж целия пост
# 287
Сега е подходящо. Меркурий е в Дева.

Esmee, blagodarq! Докога е така?
Виж целия пост
# 288
Здравейте, имам нужда от вашата помощ. Кой ден /период/ е удачен за намаляване на лекарствата с крайна цел тяхното окончателно спиране. Пояснявам, че намаляването е по препоръка на лекаря. Става въпрос за неврологичен проблем.
Благодаря предварително на отзовалите се.
Виж целия пост
# 289
Една от индикациите е Луната да е намаляваща. Такъв период настъпва след 2 седмици.
А за да е още по-точно, трябва да се видят аспектите на транзитиращите Нептун и Сатурн към наталните планети. Нептун - медикаментите, а Сатурн е ограничението. Твърд аспект между Луна (потребностите) и Сатурн  също би могло да подпомогне ограничаването им. Започни на Луна в Козирог. Сатурн в собствения си знак.  Влезе ли Луната в Козирог, значи е срещнала и Сатурн.
В твоята карта Сатурн в кой знак е?
Виж целия пост
# 290
10 септември, понеделник, денят на Луната, която днес се намира в знака Дева и ни мотивира за успешно начало на новата работна седмица. Девата е практична и прагматична, делова и трудолюбива, концентрирана в службата си, отговорна, подредена и с усет към детайлите. Качества, които могат да ни бъдат много полезни и които ще изявим и днес. Тази Земна Луна е отлично аспектирана и придружена от още няколко планети, транзитиращи в момента в Земни знаци - Меркурий и Слънце също в Дева, Марс, Сатурн и Плутон в Козирог, и Уран в Телец. Астрологичната обстановка предразполага към материален градеж, израстване в кариерата, професионални амбиции, финансови успехи и много работа, възползвайте се максимално от нея. Тригонът Меркурий-Уран подпомага всички ни, защото ни дарява с ясна мисъл, интелектуални проблясъци, бърз и услужлив ум, отлични умения за общуване и блестящи идеи. Цели 7 планети са в елемента Земя, а останалите 3 насищат с енергия елемента Вода. В момента всички представители на Земните и Водните знаци се радват на голямо благополучие, това са хората със Слънце /тоест със зодия/, Луна и/или Асцендент в някой от тези зодиакални знаци - Телец, Рак, Дева, Скорпион, Козирог и Риби. В момента Огнените и Въздушните знаци е възможно да се намират по средата на голямо лично или семейно предизвикателство, съветът ми е да стиснат зъби и да изчакат по-благоприятни времена, за да сбъднат мечтите и реализират целите си.

Вчера вечерта беше Новолунието. Ако още сте написали своите Новолунни желания по темите на Дева, направете го днес до 18.20 часа, защото до този час Луната все още е във владенията на този знак, заедно със Слънцето. В 18.21 ч. Луната се премества от Дева във Въздушния кардинален знак Везни. Везни е знакът на брака и партньорството, на хармонията, красотата и справедливостта. Така че довечера е добре да обърнем внимание на любимия човек до нас, да се посветим на интимната си връзка, ако имаме такава, или да отворим широко очи и да потърсим знаци, че подходящият за нас партньор върви към нас. Дайте любов от себе си, сътворете нещо естетично и вижте дали няма да срещнете взаимност. И все пак, бъдете внимателни и нащрек, заради квадратурата между Марс и Венера, която ще ни измъчва и днес. Заедно с Уран участват в Тау-квадратура, която ни държи в напрежение, изостря любовните отношения, а понякога се случват и доста непредвидени случки и ситуации в тази сфера. Имайте го предвид и избягвайте да влизате в излишни и глупави спорове с половинката си. Венера е в Скорпион, в Скорпион е и Юпитер, а Нептун е в Риби, което може да донесе повече драматизъм, страст и сексуалност, на фона на повишена чувствителност, емоционалност и интуитивност.

Ретроградни остават само бавните планети Уран, Нептун и Плутон. Останалите планети се движат директно. Имайте прекрасен и ползотворен понеделник!
Виж целия пост
# 291

Благодаря, Esmee. Сатурн е във втори дом в картата.
Виж целия пост
# 292
Аз съм от тия с воден асцедент и земен десцедент...ама другото е въздушно...вярно е,че сме много объркани и с предизвикателства пред нас,но се получават малко от малко нещата.
Виж целия пост
# 293

Благодаря, Esmee. Сатурн е във втори дом в картата.

В кой знак?
Виж целия пост
# 294
Сатурн е в скорпион.


Благодаря, Esmee. Сатурн е във втори дом в картата.

В кой знак?
Виж целия пост
# 295
Йоанита, започни с ден, в който Луната е изключително дисциплинирана и понася всякакви ограничения - Козирог.

Аз съм от тия с воден асцедент и земен десцедент...ама другото е въздушно...вярно е,че сме много объркани и с предизвикателства пред нас,но се получават малко от малко нещата.

И на мен всичко ми е въздушно и с предизвикателствата е голям проблем. Настава истински хаос. Simple Smile
Виж целия пост
# 296
Аз си казвам,че това ни прави по-силни,че нещата се случват направо с клизма (извинявам се за израза).Важното е да се случват,нищо че е трудно.
Виж целия пост
# 297

Йоанита, започни с ден, в който Луната е изключително дисциплинирана и понася всякакви ограничения - Козирог.

Благодаря Esmee. Значи само трябва да изчакам намаляваща луна в козирог /следващата година/.
Виж целия пост
# 298
13 септември, четвъртък, денят на Юпитер. Планетата на късмета и изобилието се намира в Скорпион и се движи директно. Днес - пари, страст, акцент върху скритата енергия, върху дълбоките чувства, финансовите операции, тайното, окултното и езотеричното.

Луната е вече видим на небето растящ полумесец. Което означава, че вече официално текат дните след Новолуние и е време да действаме по посока реализиране на желанията си. Луната и Венера в момента съвпадат във Водния неподвижен знак Скорпион. Тематиката на Скорпиона е богата и наситена. Интуицията ни работи отлично. Действаме смело и решително. Макар и Воден знак, Скорпионът разполага с мощни оръжия и знае как да се възползва от тях. Такива ставаме и ние по време на този лунен транзит. Възможно е днес да възникнат ревност, обсебващо поведение, собственически чувства - все пак двете женски планети се намират в Скорпион. Пазете се от злоба, завист, злопаметност и отмъстителност. Въздържайте се от излишен гняв и драматизъм. Обърнете внимание на сфери, които имате желание да промените из основи, да трансформирате радикално, моментът за категорични решения и действия вече е дошъл.

Хармоничните конфигурации между: Луната и Сатурн, Венера и Сатурн, Сатурн и Уран, както и между Слънце, Плутон и Юпитер, много ще ни помогнат в това отношение. Възможно е да осъществим дори и пробив, да достигнем до някакво мъдро прозрение, което ще ни е като пътеводна светлина занапред. Да ни бъде за добро! Точната опозиция Меркурий-Нептун, както и Тау-квадратурата, съставена от Марс, Венера и Уран, може обаче изключително силно да ни напрегне, да донесе недоразумения в общуването, разрив в интимните връзки, неочаквани промени в любовен план. Квадратурата Марс-Уран по принцип е взривоопасен аспект, така че бъдете внимателни, когато боравите с техника и електроуреди, пазете се от токови удари, пожари, наранявания, междуличностни сблъсъци и физическа саморазправа. Марс вече е във Водолей, прави ни по-миролюбиви и човеколюбиви принципно, така че осланяйте се на мъдростта и хуманизма на този знак, опитвайки се да разрешавате проблемите си. Водещи елементи сега са Земята и Водата, продължава хубавият период за всички представители на тези знаци /Телец, Рак, Дева, Скорпион, Козирог и Риби/. За останалата половина периодът е по-скоро предизвикателен и труден, хубаво е да се въоръжат със сили и търпение, за да го преминат възможно най-леко и ползотворно за тях.




Имаме зелена светлина да действаме по посока на новолунните си желания. Луна, Венера и Юпитер транзитират в Скорпион днес.
Виж целия пост
# 299
Вихрогонче, много ти благодаря! Четох на ММ  това, което си написала за днес.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия