Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

За и против кучетата в градски условия

  • 45 248
  • 1 307
# 1 305
Виждала съм деца да тормозят и собственото си домашно куче. Не чак такава жестокост, но едно иначе сладко и мило момичеце почти обеси един дакел на собствената му каишка, правеше се на интересна пред останалите деца в квартала и възмутените крясъци на другите привлякоха вниманието ми, едва си сдържах ръцете да не ѝ отвъртя няколко шамара,  дори след намесата ми продължи да спори, че на кученцето нищо няма да му стане, ако повиси на каишка във въздуха. Малко идиотче, продукт на големи идиоти, които са пуснали невръстно хлапе навън само с кучето.
Децата могат да бъдат и много жестоки, възпитанието на дете, включително и възпитаване на отношение към животните е дълъг и постоянен процес, не е като да издадеш еднократна заповед и с това да си измиеш ръцете като родител. Но много точно това правят.
Виж целия пост
# 1 306
За мен дете под 12 плюс куче навън само е равно на проблем. Голям проблем, който може да завърши в болница - я човешка, я кучешка. Мое мнение.
Виж целия пост
# 1 307
По-едри породи и 12-годишно хлапе не може ги удържа, ако кучето хукне след някоя котка през улицата, да не говорим ако срещнат бездомно куче и се сдърпат, и детето, и кучето могат да пострадат.
Някои родители си взимат кучетата за играчка на децата и ги третират точно така, не като отговорност.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия