Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

МБАЛ Св. София (частна клиника на д-р. Мазнейкова) - Тема 2

  • 8 530
  • 58
# 45
Марти, радвам се, че си имала положително преживяване, но се случва рядко в тази болница според мен!

Накратко - оставиха ме да се мъча с часове, лекарят ми викаше, че се лигавя, акушерката ме остави сама, накрая едва ли не ми се разсърдиха, че са ме чакали цяла нощ, а се е наложило секцио. И едно честито не чух, докато лежах на масата. Никой не ми каза дали бебето е добре или не! 4 дни там, вливаха ми антибиотици, биха ми разреждащи кръвта лекарства - никой не ми каза защо. Абсолютна мръсотия и гнусотия - в стаята беше кално и мръсно денонощно, никой не идваше да чисти повече от веднъж дневно. Тоалетната 4 дни не я изчистиха, а беше обща за 2 стаи и редовно и персонала ходеше там! Единственото хубаво бяха сестрите и акушерките, повечето от които се държаха нормално и мило.

1600 лв нормално, 1800 секцио, 100 лв за присъствие на бащата,1000 лв водно раждане в самостоятелна стая с вана.

Храната е пълна помия. Филии с маргарин, мазни супи, ориз на родилки с нарушена перисталтика!

Никога повече няма да отида там, дори И за обикновен преглед! Благодарение на "професионалистите" надали някога ще пожелая да раждам втори път изобщо. 2 месеца вече не мога да го преживея и всеки ден се събуждам с мисълта, че са ми провалили най-хубавия момент в живота! Детето ми беше на кислород, аспирирало течности, с оток на главата заради тяхното чакане. И за 2 посещения в същия ден + 6 часа родилни мъки в родилна зала никой не ме прегледа на ехограф,за да види позицията на бебето. Което се Оказа причината да не стане естествено раждане.

Невероятната болница, в която в АГО нямат ехограф! Пълна пародия.
Виж целия пост
# 46
Да изкажа накратко и аз своите впечатления, наскоро родих там и съм със смесени чувства към болницата.

Като огромен плюс и причина някога да се върна там е следящият ме лекар. Нямам никакви забележки - прекрасно отношение през цялата бременност, загриженост и професионализъм. След като родих, идваше да ме проверява по два пъти на ден, питаше как съм.

Относно хигиената - миеха пода два пъти дневно с препарат, но за 3 дена, в които бях там, не смениха чаршафите нито веднъж. Бях в двойна стая със самостоятелна баня и тоалетна, чистеха и изхвърляха коша редовно.

Храната - отвратителна, безвкусна, неподходяща за болнично заведение.

Отношение на болничния персонал - попаднах и на много мили, и на много намусени акушерки, та и тук съм 50 на 50.

Като цяло мисля, че за парите, които искат, могат да предложат повече. Персоналът не им достига и си личи, ако има раждане, всички са там и реално няма кой при нужда да се отзове при вече родилите.
Виж целия пост
# 47
Някой да има опит с раждане със Зебрите и др Мазнейкова? В какво положение е неонатологията?
Виж целия пост
# 48
Зебрите работят само с д-р Кобаков.
Виж целия пост
# 49
Зебрите работят само с д-р Кобаков.

Вероятно ви е стара информацията.
Виж целия пост
# 50
Зебрите работят само с д-р Кобаков.

Вероятно ви е стара информацията.
Ами от преди половин година.
Виж целия пост
# 51
Някой да има опит с раждане със Зебрите и др Мазнейкова? В какво положение е неонатологията?

Аз не съм раждала със Зебрите, но реално те ползват една от стаите на втория етаж. В нея е и ваната за водно раждане.
Неонатология в пълен смисъл на думата няма там. Не си спомням, но мисля че имаха 1 Кувьоз, а доколкото съм запозната недоносени под определени кг ги пращат в Токуда. Това "табло", което са си написали в сайта е поне на 15-20 години и се намира в родилна зала, до леглото за раждане, та не знам за каква Неонатология може да се говори въобще.
Иначе Д-р Мазнейкова (младата) е пич, но ми направи доста лошо впечатление с това че пушеше електронна цигара в родилното.
Зебрите са единственото хубаво нещо там, но аз бих потърсила Олга Дукат с цел да избегна болницата при евентуална следваща бременност (с желание за vbac)
Виж целия пост
# 52
Здравейте, има ли наскоро родили в болницата да споделите как стоят нещата в извънредното положение - свиждания, носене на багаж при нужда, документация за признаване от бащата и изписването?

А по принцип да попитам на изписването има ли фотограф на болницата, който може да се ползва и доволни ли сте. И за родилките естествено - помните ли дали в родила зала има от йога топките, които могат да се ползват. И ако може да споделите какво носихте за почерпка за отделението и лекаря.

Много стана... 😁🤭
Виж целия пост
# 53
Фотограф няма. Топка имаше в родилна зала, като ме накараха да седна по голо дупе на нея, при положение че кой знае кой беше сядал преди това и къде се беше търкаляла.
Занесохме бонбони и уиски, въпреки че и това не заслужаваха.
Виж целия пост
# 54
Освен това имай предвид, че няма някакво определено място, където да се снимате на изписването, просто в коридора изнасят бебето. Въпреки че сега с това извънредно положение кой знае дали изобщо ще пуснат и на етажа. Много ми е мъчно за все още бременните. Ние имахме късмет - бебето се роди и ни изписаха точно преди да започне цялата истерия.
Виж целия пост
# 55
Може ли мнения за д-р Кобаков?
Виж целия пост
# 56
Вдигна ми скандал още в началото, че не съм си взела направление, което предложих да взема веднага и да му занеса след 1 час - отказа. Иначе на консултациите беше много мил и внимателен. По време на раждането ми обясняваше, че се лигавя, че си тормозя детето, че не правя нещата както трябва, демотивираше ме, не разбра в продължение на 5 часа, че бебето е в неправилна позиция и няма как да се роди естествено. Имаше подигравателно отношение и тъпи коментари и от негова страна, и от страна на акушерката. Много непрофесионално отношение. След като се ос*а ме избягваше по време на целия ми престой в болницата, а после на прегледите след раждането я му беше лошо, я имал друга спешна работа и пращаше някой друг да ме прегледа. И на картинка не искам да го виждам. Иначе повечето мнения и във форума, и по ФБ групи са положителни, но зависи дали те е харесал или не. Има лично отношение към пациентите. С някои са на 'мило, обичам те', с други...
Виж целия пост
# 57
Тръпки ме побиха от разказа ви..
И двата варианта са ужасни.. как доктор ще говори на “мило” 😃
Чак да се очуди човек, че работи със Зебрите..те изглеждат много готини!Вдигна ми скандал още в началото, че не съм си взела направление, което предложих да взема веднага и да му занеса след 1 час - отказа. Иначе на консултациите беше много мил и внимателен. По време на раждането ми обясняваше, че се лигавя, че си тормозя детето, че не правя нещата както трябва, демотивираше ме, не разбра в продължение на 5 часа, че бебето е в неправилна позиция и няма как да се роди естествено. Имаше подигравателно отношение и тъпи коментари и от негова страна, и от страна на акушерката. Много непрофесионално отношение. След като се ос*а ме избягваше по време на целия ми престой в болницата, а после на прегледите след раждането я му беше лошо, я имал друга спешна работа и пращаше някой друг да ме прегледа. И на картинка не искам да го виждам. Иначе повечето мнения и във форума, и по ФБ групи са положителни, но зависи дали те е харесал или не. Има лично отношение към пациентите. С някои са на 'мило, обичам те', с други...
Виж целия пост
# 58
Аз съм в другата крайност. Много доволна съм от него. Благодарение на негов преглед се откри проблем, който не знам дали друг би открил и се спаси бебето ми. Доста голяма част от пациентите на болницата са там заради него. Никога по никое време на деня не ми е отказал консултация било то и по вайбър, а аз по едно време за всякакви неща и глупости му пишех. След раждането също няколко пъти ми е отговарял и полагал. Личнж аз нищо лошо не мога да кажа. Доволна съм от него, а от болницата не чак толкова.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия