Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Редно ли е според вас?

  • 16 315
  • 161
# 150
Весело да си изкараш и хич да не ти пука. Вземи я резни два, три пъти, да видиш как ще кротне…!  Mr. Green
Виж целия пост
# 151
Такааа,ето ме и мен ,жива и здрава Grinning Шегувам се Stuck Out Tongue
Всичко мина супер,прекарахме си много добре,децата тичаха и скачаха,играха и се радваха на МНОГО подаръци.
Въпреки препоръката за пликче,всички гости бяха донесли играчки. Simple Smile
И то наистина много.Накрая едвам ги събраха в багажника на комбито Grinning
Мрънкания и лоши погледи нямаше,защото аз не бях на дневен ред-приятелката се беше скарала с мъжа си и той беше на мушката.
Очаквам включване след няколко дена хихи Simple Smile
Виж целия пост
# 152
Ми ето, никога не знаеш какво ти е приготвила съдбата Sunglasses . Тая твоя приятелка има много интересен живот обаче - все се намира някой, на когото да е сърдита.
Виж целия пост
# 153
Има и такива до обяд сърдити на себе си,след обяд на другите.Крив човек.
Виж целия пост
# 154
Такава зодия е -телче.
И мъжът ми е като нея,аз съм свикнала-ако единия е ок,с другия съм скарана и обратното Grinning Няма празно Stuck Out Tongue
Виж целия пост
# 155
Прегледах първа страница само. Дете на 5 години със сигурност ще очаква подаръци и съм склонна да мисля, че на майката ѝ е ясно, че някои от гостите ще са с подарък, а не (само) с пликче. Иначе в предишния клас дъщеря ми е получавала покани за седми рожден ден обаче с думи от типа "Х си събира пари колело и ще се радва да му помогнете" или "У събира парички да си купи нещо от ...(някой по-скъп и популярен сред децата магазин)". За мен това е съвсем приемлив и улесняващ вариант, но аз самата не бих го направила.
Виж целия пост
# 156
Рожденият ден не е интересен, но желанието ти да поддържаш близко приятелство с тази жена ми се иска да го разбера. Сигурно има нещо положително, заради което й прощаваш нейното кофти отношение.
Виж целия пост
# 157
За сватба съм съгласна ,защото е хубаво там да се дават пари .Но за рожден ден ..... ???
Виж целия пост
# 158
Темата отдавна замря,но ще допълня само,че количка купена за детето все още няма(за която уж се събираха пари).
Горките гости не само с подаръци се ангажираха,ами и пари да дават , а резултат не виждам.
Ама аз си знам,че така ще стане.И няма да оставя работите тъй , ще си подпитвам какво стана с толкова мечтаното джипче Stuck Out Tongue
Ей така,с добро,без заяждане Simple Smile
Виж целия пост
# 159
Намери си някоя свястна приятелка, тая не става. Така преди 2 години една "приятелка" моя прекали с глупостите, криво ми беше, но сега съм много по-добре без това общуване.
Виж целия пост
# 160
Всеки си има трески за дялане,никой не е перфектен.И аз не съм,имам си не малко кусури.Ние се караме,но си се обичаме.Като 2 сестри сме,които вечно се джафкат,но са неразделни Simple Smile
Точно в момента пак сме малко сдърпани , защото отказах да се видим тази седмица и да ходя в тях,понеже ги е хванал вируса и всички повръщат яко.
Тя ми се разсърди и сега имам да търпя пилене и подмятане всеки път като им потече сопол Stuck Out Tongue
Виж целия пост
# 161
Пак ти го казвам - много си търпелива.  Peace

Тая мома щях да я отсвиря отдавна. Ти си знаеш, разбира се, вероятно отношенията са ви много дълбоки, но, както казах и по-назад, нямам време, нерви и желание за подобни отношения. "Токсичните" хора бързо си тръгват от живота ми и оставаме на "здравей-здрасти".
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия