Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Манту

  • 915
  • 5
Здравейте,на 8 месеца е моето дете,при последно посещение на педиатър,поради липса на белег от БЦЖ ваксина от болницата ни пратиха на манту,пробата беше не само положителна,но и много зачервена с дълбок инфилтрат,усещаше се като топче при допир.Накараха ни да идем в белодробната болница,там направиха снимка на която няма нищо и писаха диагноза латентна туберколоза и ни дадоха направление за София за консултация. Има подобни случай,възможно ли е бурната реакция да е от намазване с крем или нещо друго,как решиха че е латентна туберколоза? И колко време трябва да ми е за да може да се направи кръвен тест,който е същото като манту,само че се взема кръв?
Виж целия пост
# 1
Отидете в София. Туберкулозата е много особена болест, за това и ваксината понякога не действа както трябва.
Виж целия пост
# 2
Тъкмо в момента чета страшни работи за тази "болница" в София и мисля първо да направим кръвния тест.Докато не сме сигурни че има нещо няма да позволя да я тъпчат с лекарства.Навсякъде пише че не трябва да се мокри,маже с кремове,чеше и т.н.първата вечер забравих и го минах с крема за след баня,освен това тя си спи върху ръката и я натиска,не мога да съм сигурна и дали е направено като хората това манту...като казах за крема ми казаха,че не можело да е от това,защо тогава не трябва да се третира???
Виж целия пост
# 3
Коя болница точно?
Инфекциозна?
Или туб диспансера?
Виж целия пост
# 4
Детска белодробна болница София
Виж целия пост
# 5
Това е единствената специализирана болница в страната. Сградата е изцяло обновена. Не знам какво лошо си чела.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия